49

Комисията за защита на потребителите с нов председател

Цялото ръководство на Комисията за защита на потребителите е освободено с решение на Министерски съвет. Постовете напускат председателят Димитър Маргаритов и членовете Константин Арабаджиев и Константин Райков.  

Иван Френкев /БСП/ е новият председател на комисията, а за нейни членове са определени Велина Николова-Великова и Николай Мравов. 

Иван Френкев е бакалавър по финансови и бизнес икономики от Университета в Лондон, Обединеното кралство, и магистър по бизнес администрация от Университета в Истанбул, Турция. Има опит в управлението на компании, от 2019 г. е общински съветник в Общинския съвет в гр. Смолян. 

Велина Николова-Великова е магистър по право от СУ „Св. Климент Охридски“. От ноември 2002 г. до момента работи като адвокат в Софийска адвокатска колегия. 

Николай Мравов е магистър по икономика от Икономическия университет в гр. Варна. В периода 1994 г. – 2003 г. е два мандата общински съветник в Община Сливен, член е на Съвета на директорите на „Пътнически превози – Сливен“ ЕАД, заемал е и други ръководни позиции в различни търговски дружества. 

 

На снимката - Иван Френкев

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Курнелка

Курнелка

26.05.2022 | 17:02

си урежда партийните другари.

Отговори
2 0
Курнелка

Курнелка

26.05.2022 | 17:02

си урежда партийните кадри.

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?