46

Колко струва една кола за скрап? Вижте най-добрия калкулатор

Дошло е времето да се разделите със старата си кола и се чудите какво да я правите? Все още има живот в нея или пък е претърпяла инцидент, или планирате смяна с друг автомобил… Каквито и да са причините да дадете  колата си за скрап, може да се притеснявате, че нещо ще се обърка или няма да вземете най-добрата цена.

Разбираме ви напълно, все пак сме в този бизнес вече над 20 години. Поради тази причина постоянно търсим възможности да подобряваме нашите услуги и да улесняваме клиентите си.

Именно така възникна и идеята за създаване на калкулатор за цени на автомобили за скрап, който е достъпен на началната ни страница, точно след слайдъра с картинки.

Ако търсите лесен и безболезнен начин да се разделите със стария си автомобил и искате да знаете какво ще получите за автомобил за скрап, просто въведете данни в калкулатора и ще се визуализира калкулация.

Още по-бързо и лесно ще стане оценката по телефон, ако ни се обадите на 0885 771 777, където наш любезен диспечер ще ви съдейства с най-точна оферта и насоки.  

За какво трябва да внимавате при бракуване на автомобил

Може да е трудно да разберете откъде да започнете, когато става въпрос за бракуване на вашия автомобил, особено ако ви е за пръв път.

Повечето хора може просто да си помислят да отидат при местния търговец на скрап и да дадат автомобила си там. В крайна сметка би трябвало да е лесно с подходящите документи. Възможно е обаче невинаги нещата да протекат гладко.

Например, някои фирми, изкупуващи скрап, може да ви предложат ниска сума за вашия автомобил за скрап. Ние се стараем да даваме най-високата изкупна цена в страната. Също така може да не предлагат извозване от удобен за вас адрес – ние го предлагаме и имаме бази на Екометал, обхващайки цялата страна.

Дотук ви предлагаме бърза и лесна продажба с търговец на скрап, който ще ви даде най-добрата цена.

Изключително важно е да не забравяме и документите! Възможно е в процеса да забравите за документите, които е необходимо да се подадат за отписване на автомобил от КАТ. Има си цяла процедура за Прекратяване на регистрацията на превозно средство с писмено заявление от собственика или накратко, дерегистрация на лек автомобил. Самата процедура обхваща подготовка на необходимите документи, подаването им в КАТ, дерегистрация на автомобила и отписване в данъчното.

Ние ще ви спестим времето по висене пред КАТ и ще ви предадем необходимото удостоверение за дерегистрация на колата.

Нашият екип подготвя непрестанно полезни материали, в които даваме повече достъпна информация за процеса на работа и какво бихте спечелили при партньорство с нас. Затова ви препоръчваме да видите статията Как да подготвите колата си за бракуване и  10 най-важни причини да се доверите на фирма за автоскрап.

Докато някои хора може да предпочетат да бракуват колата си по този начин, други може и да не се доверят. Ако смятате, че ви устройва да предадете автомобила си за скрап по лесния и бърз начин, тогава защо не видите колко ще вземете за нея онлайн чрез нашия калкулатор?

Как се определя цена с калкулатор за цени на автомобили за скрап

За разлика от хората, нашият калкулатор е онлайн и работи денонощно на уебсайта ни https://ecometal.bg/. Бързо и лесно, 24/7 без излишни разправии, само с въвеждане на няколко критерия за оценка ще получите оферта за вашия автомобил.

А кои автомобили са подходящи за предаване за скрап? Най-често това са автомобили, при които е настъпила щета над 70% (тотална щета); когато превозното средство е увредено от пожар или природно бедствие; когато автомобилът не е в движение; ако е прекалено амортизиран; ремонтът на автомобила е твърде неизгоден или сериозна щета, която обезсмисля използването ѝ.

За да използвате калкулатора ни трябва само да отбележите регион, марка, модел и модификация, вид транспорт, който предпочитате и дали липсват някакви части.

За всичко останало може да ни търсите на вградения Messenger чат, посочения телефон или имейл [email protected]

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?