Следвайте ни

Клондайк е вече и в Пловдив

viber icon

Истинска златна треска е на път да завладее Пловдив. В новия магазин Клондайк, който се намира на бул. "Руски" 7, Магазин 1, ще получите адекватен съвет как да изберете точния металотърсач. Изборът на подходящ металдетектор или златарски леген не е като да си купиш дъвка от бакалията, затова препоръките на компетентните консултанти са от съществено значение. А и те знаят, че не винаги най-скъпото е точно за вас.

Ако не сте наясно откъде да намерите подобни пособия, има опасност не само да попаднете на менте или артикул без гаранционен сервиз, но и да платите много по-скъпо за тях. Ето защо MDETECTORS не е просто търговец, а най-големият официален вносител. За повече от 18 години Mdetectors.bg се превърна в най-големия дистрибутор на металдетектори за хоби и сигурност, както и за пособия за ръчно промиване на самородно злато в България. В основата на този успех е перфектното отношение към клиентите и най-конкурентните цени не само в България, но и в Европа. MDETECTORS е официален представител на всички водещи производители - Nokta-Makro, XP Metaldetectors, Fisher, Teknetics, Minelab, Garrett, Detech, Golden Mask,AKA, Teknetics и други.

За улеснение на клиентите си от фирмата предлагат и стоки на кредит, като тя е дългогодишен партньор на Уникредит Булбанк и Ти Би Ай Банк. За да изберете най-подходящата за Вас схема на изплащане и да автоматизирате покупката на кредит, може да използвате онлайн магазина www.металотърсач.bg. За всяка стока над 150 лв. ще видите предложените схеми от двете кредитни институции и по този начин лесно ще прецените коя ви е най-изгодна.

MDETECTORS получава специални преференции за процента на оскъпяване на продуктите, дадени на изплащане, които си заслужава да разгледате. Основно изискване е кандидатстващият да се осигурява при един работодател за последните 6 месеца и да няма лоши кредити. А за ваше улеснение при онлайн покупка на кредит не е необходимо да посещавате магазините в София и в Пловдив - всички документи и апаратът ще бъдат изпратени чрез куриер с безплатна доставка.

Къде да ни намерите

Новооткрития магазин Клондайк в Пловдив може да посетите на бул "Руски" 7, Магазин 1, а подробна информация да получите на телефон 0878 197 821. За да сте сигурни, че купувате стоки, внесени от официалния представител, можете също да ползвате и онлайн магазините www.shop.imperio.bg, металотърсач.bg и mdetectors.bg , както и да посетите обекта в София на улица "Цар Симеон" 160, магазин Клондайк 5б, телефон 02/421 95 31.

Коментари (1)

златно съкровище

златно съкровище

05.04.2021 | 16:14

Чакам Ви!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?