3906

Китайци ахнаха по пловдивски бранд

Пловдивски бранд  за натурална козметика, предизвика невероятен интерес на 6-то международно изложение за вносни стоки в Шанхай, Китай. „OMEYA“  предизвика огромен интерес с натуралната си гама козметични продукти предназначени за Азиатския пазар.

Това е шестото изложение за вносни стоки в  Китай, под патронажа на Син Зин Пин, което се проведе в международния изложбен център.

Там пловдивчанинът Георги Минчев представи нови продукти с българска роза, сред които розова вода с хиалуронова киселина, измивна пяна, 100 % натурално измивно олио с С02 екстракти за премахване на грим,  студено пресовани масла .

Китайците ахнаха по серията кремове Well-Ageing на OMEYA с патентовани съставки, разработени специално за дами 35+ и по розовата вода с екстракт от центела азиатика за тийнейджъри.

Азиатците са известни ценители на маски за лице и не пропуснаха да изпробват още на място уникалната нова формула на шийт маската Watermelon Rose. 

"Показателен за нас беше проявеният интерес към козметиката ни от Ориент Интернешънъл Холдинг Ко.,Лтд. (OIH) .Това е 100% държавна компания със  седалище в Шанхай, Китай, един от големите вносител на редица хранителни и  нехранителни стоки в Китай и работодател на 75 000 служители в дъщерни дружества по цял свят. През последните шест години компанията активно участва и като  съорганизатор в Китайския международен изложбен панаир за вносни стоки (CIIE). Вече започнахме съвместна подготовка за логистична подкрепа от тяхна страна, също и  регистриране за внос на нашите продукти съгласно регулаторните изисквания на  Народна Република Китай" , заяви Минчев след края на изложението специално за  Marica.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
rtre

rtre

04.12.2023 | 21:44

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може ---~-> https://mub.me/bioex

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?