Следвайте ни

Китайци с интерес към “Тракия икономическа зона”

viber icon

Колко струва и за колко време се изгражда промишлено хале, бизнес сграда, има ли готови производствени, търговски, логистични помещения в “Тракия икономическа зона”? С такива конкретни въпроси членовете на китайска делегация от Шанхай се обърнаха вчера към инж. Пламен Панчев, председател на Съвета на директорите на “Сиенит холдинг” и на клъстера, който развива мегапроекта “Тракия икономическа зона”.
Начело на делегацията бе Джанг Ченянг, заместник-генерален секретар на Шанхайския клон на Китайския съвет за насърчаване на международната търговия.
Гостите, сред които имаше представители на бизнеса и туризма, се срещнаха с председателя на Българо-китайската асоциация за бизнес развитие Ангел Христозов и инж. Пламен Панчев.
 “Те дойдоха за конкретни реални стъпки, подчерта г-н Ангел Христозов. Подкрепиха идеята за създаване в Пловдив на средно училище за изучаване на китайски език, чийто кадри ще се реализират в проекти в “Тракия икономическа зона”. Коментирахме финансиране за него от тяхна страна.”

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?