71

Kaufland слага жълти етикети на изгодни и качествени стоки в магазините си

Над 4000 продукта в Кауфланд са отбелязани с жълт етикет „Избери качество на ниска цена“ и с тях помагат на клиентите да пазаруват по-бързо и по-изгодно. Това показа посещение на екипа ни в един от магазините на веригата. С жълти етикети са маркирани буквално всякакви продукти – от хляб и мляко, през яйца, месо и риба. Попитахме персонала дали това е промоция само за тази седмица, а те ни обясниха, че това е кампания в помощ на хората и че ще продължи в следващите месеци. Обясниха ни, че във всяка седмична брошура могат да се намерят част от маркираните в жълто предложения.

Разлистихме актуалната брошура и ето какво видяхме в нея: брашно тип 500 за 1,65 лв., йодирана сол за под 1 лв. и шарен боб за 2,19 лв. за килограм.

Почитателите на месните и рибни произведения, като нас, могат да си купят пилешки крилца за 6,99 лв., свинска кайма за 8,79 лв. и скумрия за 10,99 лв. сред жълтите етикети намират място и промоциите на част от продуктите за любимата българска баница - кофичка кисело мляко за 99 ст., 6 броя яйца за 2,75 лв. и краве сирене на цена от 8,99 лв. за опаковка.

Към всичко това има и лакомства и качествена храна за домашните любимци. Кучетата и котките си можете да зарадвате с всякаква суха на храна на изгодна цена, а притежателите на Kaufland Card могат да си купят на промоция с над 30% салам за кучета Jungle.

Супер офертите за изгоден седмичен пазар можете да намерите и вие в седмичната брошура на веригата.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Клошаря Цвик

Клошаря Цвик

14.11.2023 | 16:53

Ластика за гащи и кламерите стават почти без пари.Купувайте хорааа..също и копчетата за балтони са на безценица

Отговори
1 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?