Следвайте ни

Карбовски цъфна като джихадист

viber icon

Брадясал като джихадист Мартин Карбовски се появи в ефира на ТВ7, за да обяви изненадващо, че повече няма да води предаването си. Той дори се колебаел дали изобщо да продължи да се занимава с журналистика.

 

Скандалният водещ сподели, че е изкарал няколко месеца в чужбина, където обмислял какво да прави с бъдещето си.

 

„Според мен трябва да се направи друг проект, който да накара политиците да заработят", загатна той без да дава повече подробности.

Неговото място в "Предаването Карбовски" вероятно ще заеме Косьо Филипов, който в днешното издание взе интервю от предшественика си.

 

„Вероятно ще се наложи известно време аз да се оттегля, ще се заема с друг проект", каза Карбовски. По същия неясен начин той не каза и какво ще прави: „Не е важен Карбовски и къде отива той". На въпроса на Филипов какво точно се променя, той отговори: „Нищо не запазваме, опитваме се да оцелеем"

 

Водещият разкри и защо е прекратил отношенията си с предишната медия, в която работеше - Нова телевизия. „Не напуснах Нова телевизия, напуснах продуцентите си, с които за 8 години работа не можех да разчитам на тях. В голяма степен не защитаваха моите интереси", сподели Карбовски.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?