Следвайте ни

Канят на Молдовска бизнес седмица 2020 в електронен формат

viber icon

Агенцията за инвестиции на Република Молдова кани на 7-ото издание на „Молдовска бизнес седмица“ в дните 19-20 ноември.
 
МБС-2020 ще се проведе в електронен формат, осигурявайки безопасно онлайн пространство за участие, създадено с цел повишаване на осведомеността относно Република Молдова в световен мащаб като скрито съкровище за инвестиции, предлагаща опит, който създава връзки.
 
Присъединявайки се към тази уникална платформа, където можете да проучите инвестициите, търговията и икономическите възможности на Република Молдова, Вие ще се възползвате от едно ново ниво на ангажираност и интерактивност между участниците, като в основата на събитието остава създаването на мрежи.
 
Програмата тази година ще акцентира върху хармоничната комбинация между глобалния обмен на знания по отношение на мегатрендовете и преките чуждестранни инвестиции, като същевременно местни компании от стратегически икономически сектори като ИТ, аутсорсинг, научноизследователска и развойна дейност, електронно производство, инфраструктура, мода и селскостопански продукти, ще представят своите инвестиционни профили за намиране на перфектно международно партньорство.
 
Правителственият панел ще представи информация относно проактивни политики свързани с инвестициите, имащи за цел да подпомогнат бизнес климата и водещи Република Молдова към цифрова икономика. Най-големите предизвикателства, иновации и технологии, приспособени към една нова икономическа реалност, ще бъдат разгледани от вдъхновяващи лидери, проницателни експерти и предприемачи визионери.
 
Брандове, произведени в Молдова, ще представят своите препоръки за това как в държава с неизползван потенциал за растеж може да бъде постигнато международно признание.
 
Присъстващите на форума могат да се свържат с повече от 1000 бизнес партньори, водещи Република Молдова към цифрова, устойчива и ефективна икономика.

https://mbw.md/agenda-2/

*Участието става с онлайн регистрацията на www.mbw.md.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?