46
Следвайте ни

Кампания на КФН помага да инвестираме без риск

Целта е да се съхранят интересите на потребителите и да се предпазят от фалшиви посредници

viber icon

Комисията за финансов надзор /КФН/ стартира кампанията „Инвестирай безопасно“. Целта е да се повиши финансовата грамотност на потребителите на финансови услуги в новата дигитална реалност и да се съхранят интересите им. 

Инициативата е продължение на вече отправяните предупреждения за измамни инвестиционни схеми от нелицензирани посредници. Чрез нея комисията фокусира вниманието на потенциалните инвеститори върху разликите между нелицензираните инвестиционни посредници от истинските професионалисти.

Кампанията „Инвестирай безопасно“ е с обособено онлайн пространство и съветва потребителите как да инвестират разумно, като използват услугите на посредниците на светло, какви са потенциалните рискове за инвестициите им и най-вече с каква защита разполагат. Целта е да се дадат нужните насоки на потребителите, за да се предпазят сами от инвестиционна измама от нелицензирани инвестиционни посредници. Официалният старт на кампанията е на 8 декември от 11 ч. виртуално в КФН.

 

 

 

 

 

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Биткойнър

Биткойнър

07.12.2021 | 20:29

Всеки от вас, който желае да спечели безплатно криптовалута Биткойн, нека следва най-подробното ръководство в българското интернет пространство : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
1 1
Е и, кажете

Е и, кажете

07.12.2021 | 04:46

Най после кои са тези български компании които в последните години са изплаща ли дивидент, аз за такива не съм чувал. Или просто "дайте да дадем", пък евентуално може и нещо да спечелим.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?