49

Какви са предимствата при онлайн кандидатстване за кредит

В днешните трудни и несигурни времена онлайн услугите са все по-често срещани и търсени. Такъв е случаят и с предоставянето на заеми. Тук ще изтъкнем някои от предимствата на кандидатстването за онлайн бързи кредити според експертите от Креди Йес.

Плюсовете на такъв тип заеми

Те са много, но консултантите на Credi Yes са отделили едни от най-важните:

  • От разстояние – първото и може би най-впечатляващо предимство, е начинът на отпускане, споделят от Credi Yes.

Изобщо няма да се наложи да се разхождате до офис. Просто е необходимо да посетите сайта и да следвате стъпките;

  • Бърза обработка на документите, буквално до минути – получавате парите по сметката ви до края на деня, след като са ви одобрили.

Можете да получите от няколкостотин до няколко хиляди лева в зависимост от фирмата, която сте избрали. Харчите парите за каквото вие смятате за нужно;

  • Достъпност и във физически офиси – Credi Yes, както и други такива компании, разполагат с офиси в цялата страна, за да може всеки, който се нуждае от финансиране и няма достъп до интернет, да получи желаната от него сума бързо, лесно и удобно. Потребителските кредити, които се отпускат, не крият допълнителни такси и оскъпявания при одобрение, както и при самото погасяване;
  • Без доказване на доходи – още едно предимство на отпускането на потребителски кредит, според Credi Yes е, че не е нужно да доказвате вашите доходи, както и да имате превод на заплата в съответната финансова институция.

Имате възможност да се свържете с представител на компанията по телефона, онлайн или на място в удобен за вас офис, където ще можете да получите отговор на всякакви въпроси, свързани с тегленето на кредит, както и да получите адекватна помощ за попълване на документите, споделят от Credi Yes.

Още едно от предимствата на кандидатстването за кредит онлайн е, че спестявате разкарването до офис няколко пъти. Всички документи се обработват дигитално. Така ще се наложи да ходите само при положение, че сте одобрени и искате сумата кеш, а не по банков път. Ако не ви одобрят, няма да е нужно да посетите офис, за да подписвате отказа или нещо подобно.

На кого да се доверите при теглене на кредит

Когато и да се нуждаете от пари назаем, независимо за какви нужди, не забравяйте, че можете да се доверите на различни финансови институции. Дали ще ви послужат за рефинансиране на стар кредит, или за плащане на битовите сметки, или просто да изкарате месеца до заплата, избирайте компанията с най-прозрачните условия за теглене и с най-изгодните месечни вноски и лихви, съветват от Credi Yes. Кандидатстването онлайн е още по-лесно и удобно, не изисква почти никакви усилия от ваша страна. Експертите от Credi Yes го препоръчват именно заради удобството, че можете да заявите желаната сума от всяко място и по всяко време.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?