Следвайте ни

Как да се подготвим за Black Friday

Преди старта на шопинг кампанията eMAG разкриват избрани продукти

viber icon

Броени дни остават до Black Friday на eMAG – деня с едни от най-големите отстъпки за годината, за който онлайн платформата се е подготвила с над 350 000 продукта на склад и допълнителни 180 000 продукта от нейните Marketplace партньори. Офертите стават активни в ранната сутрин на 20 ноември.

eMAG прави т.нар. blackout (затъмнение) на сайта си предната вечер, преди да посрещне натоварения трафик от желаещи да се сдобият със стоки на атрактивни цени. Интересът към кампанията традиционно е много голям, като миналата година например само за 1 минута е имало регистрирани 1040 поръчки. Затова трябва да сме съобразителни, за да успеем да вземем желаните продукти, тъй като броят им е предварително определен и може да не покрие цялото търсене от страна на купувачите.

За да ни помогнат да финишираме успешно във виртуалния шопинг, от eMAG дават полезни съвети и разкриват някои от техните Black Friday оферти. Ако сред тях има нещо, което планирате да поръчате, добре е предварително да го добавите в списъка си с „любими“ на сайта. Същото важи и за останалите продукти, които ви интересуват и ще искате да разберете лесно дали са сред офертите на кампанията в деня, когато тя започне. Освен това се уверете, че информацията за доставка и плащане в акаунта ви е пълна и вярна – запазете предварително данните на вашата карта и любимото си място за доставка, за да можете бързо и удобно да вземете поръчките си. Тази година за клиентите на електронния магазин ще бъдат на разположение над 2000 места за доставка в цялата страна (куриерски офиси и клоновете на Български пощи) за още по-голяма бързина и удобство. Инсталирайте и мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, за разберете, когато започне Black Friday на eMAG. От компанията са приготвили и още една изненада: ако платите онлайн с доставка до пощенски или куриерски офис, ще участвате в томбола с награди високотехнологични продукти и ваучери на стойност 99 лева.

Ето и някои от избраните оферти. При отваряне на линковете се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията, а посочените Black Friday цени ще са валидни на 20 ноември след старта й до края на кампанията или изчерпване на наличните количества.    

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?