46

Журналист на годината! Човек на "Марица" грабна престижна награда

Човек на "Марица" грабна престижно отличие на церемонията „Национални награди за мода, шоу и бизнес”, състояла се за първи път в Пловдив. Светският ни репортер Иван Кирев бе отличен като журналист на годината.

Бляскавото събитие се проведе в "Планет клуб" и събра видни представители на бизнеса, модата, различните жанрове в музиката, предприемачи. Организатор беше шоуменът Красимир Недялков, водещ - родният Енрике Иглесиас латино изпълнителят Начо Паскал. Събитието имаше и благотворителна кауза под надслов: „Не само по Коледа стават чудеса”.

Бяха раздадени специални статуетки в различни категории- най-добър предприемач, най-добър моден стилист, най-добър джаз изпълнител, албум на годината, дует на годината, модна икона и пр. Отличие получи и най-добрият бръснар на годината. 

Награда за най-добър бизнес център получи управителят на "Кепитъл Сити Център" Адриан Атанасов, а за най-добър спа хотел- мениджърът на "Роял Спа Велинград" Нина Бургова „Благодарим на всички наши гости, че ни помогнаха през последните 8 години да бъдем все така на върха”, заяви тя, приемайки наградата.

Модел на годината стана шармантната Симона Милова, известна с участието си в реалитито „Фермата”.

Талантливата пловдивчанка с ангелски глас Елица Лалова пък взе приза за джаз певица на годината.

Музикантът Дани Милев пък получи годишната награда за албума си „Заведи ме”.

Голямата изненада на вечерта беше дуетът на топ пиара Атанас Лазаров с младата Галя Георгиева, позната още с благотворителните си каузи. Двамата изпяха две от песните от новозаписания си албум. Първият им концерт ще е в НДК и ще бъде благотворителен за двойките с репродуктивни проблеми. 

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?