"ИСА 2000" фаворит за пътните ремонти в Пловдивско

Софийската фирма "ИСА - 2000" трудно проби в Община - Пловдив и едва в края на предишния кметски мандат успя да спечели обществена поръчка за основен ремонт и разширение на ДГ "Снежанка", която се намира на ул. "Тополница" в район "Централен". Парите в размер на около 3 млн. лева са осигурени по ОП "Региони в растеж".  В реконструкцията на подлеза на ул. "Гладстон", която беше част от поръчката за пл. "Централен", "ИСА" беше подизпълнител на "Драгиев и ко".

Но в Пловдивска област софийският строител има стабилни позиции, спечелени в държавната Агенция  за пътната инфраструктура. По договор с АПИ  "ИСА - 2000"  успешно усвои 25 млн. лева на пътя Пловдив - Асеновград. Веднага след това на фирмата беше възложено изграждането на кръговото кръстовище на входа в областния град до караулката за 2 млн. лева. 

Очаква се в началото на юни "ИСА" да започне строеж на локалните платна на Асеновградско шосе. Държавното финансиране е в размер на 15 млн. лева.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Susan Benson

Susan Benson

22.05.2020 | 12:50

Здравейте, имате ли нужда от бърз заем? Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант. С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства. С наличието на паричен излишък в нашата компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение чрез финансиране на клиенти в и извън Европа със заем. Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? Искам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Ако четете това и знаете, че се нуждаете от финансова поддръжка, можете просто да ни пишете чрез имейл: [email protected] или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага. Ние сме цялостна компания за финансови услуги и сме решени да ви помогнем да подобрите дългосрочните и краткосрочните си финансови цели, защото вашата финансова стабилност е нашата крайна цел. Характеристики и предимства; * Удобство - можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете заема си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент от 2,85 до 5,95%. * Високи цени за одобрение * Вие получавате шанса да изберете датата на изплащане, всяка седмица, месечно или годишно за период от 1 до 30 години. * Просто онлайн приложение. * Персонализирани насоки и експертиза. * Без скрити такси На много хора им е толкова трудно да получат заем от местните си банки или други финансови институти поради някакви причини, тук сме, за да помогнем. Ако наистина се нуждаете от решение на финансовите си предизвикателства, сте на една крачка, за да станете финансово свободни, любезно ни пишете чрез: Имейл: [email protected] ИЛИ; WhatsApp: +447903159998 2020 © ️ Всички права запазени

Отговори
0 1
ЦСКА се уреди Левски кога?

ЦСКА се уреди Левски кога?

22.05.2020 | 10:07

Кога ли всичко ще изгърми в Европа?

Отговори
1 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?