Следвайте ни

Отново на работа? Подготвeте се от вкъщи!

Инициатива на Агенцията по заетостта

viber icon

Агенцията по заетостта стартира инициатива  "Отново на работа? Подготвeте се от вкъщи!". Тя е в помощ на всички, които биха искали да направят нещо полезно за себе си, докато все още са у дома, подготвяйки се за по-плавно завръщане на работа или започване на нова такава.

Едно от предложенията от новата инициатива е за самоусъвършенстване в условията на дома. Това е платформата MyCompetence, достъпна на https://mycompetence.bg/bg/. С регистрацията си всеки получава безплатен достъп до над 20 електронни обучения в различни области, тестове за оценка на компетенции, инструмент за самооценка. Чрез тях може да се определи степента на владеене на изискваните за конкретна длъжност умения, както и много други възможности. 

За безработните лица, регистрирани в бюрата по труда, платформата е и начин за формиране на личностен профил в информационната система на Агенцията по заетостта, през който да се осъществява и комуникацията с трудов посредник.

Повече информация е публикувана на страницата на Агенцията по заетостта в рубрика Търсещи работа/Професионално ориентиране. 

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?