71

Христо Стоичков кани чужденци на море у нас

Футболната легенда Христо Стоичков стана посланик на туристическа дестинация България, похвалиха се от Министерство на туризма. Легендата от САЩ’ 94 засне видео обръщение за румънско лайфстайл предаване в една от големите телевизии, като част от кампанията за популяризиране на страната ни.

Във видеото Христо Стоичков се обръща с покана към румънските туристи да посетят страната през летния сезон. „Знаете колко сме гостоприемни, винаги сте добре дошли в България. Бил съм много пъти в Румъния и знам как ме посрещате, затова тази година ви очакваме на нашето Черноморие“, казва Камата.

В 3-минутното клипче Стоичков намира време да акцентира и на спа и балнео турзима, гурме и винения туризъм, ски почивките. „България е предпочитана дестинация както от мен, така и от милиони туристи от цял свят. Очакваме ви“, казва още футболната легенда.

"Личността на Христо Стоичков е от световна величина и носи така търсената добавена стойност към провежданите от Министерство на туризма рекламни активности", аргументират се от ведомството и подчертават, че видеото е заснето безвъзмездно.

Припомняме, че в ролята на „посланик на туристическа дестинация България“ преди време влезе и актрисата Мария Бакалова. Бургазлийката стана първата българка с номинация за „Оскар“. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Този налъм да ги покани у тях

Този налъм да ги покани у тях

25.05.2022 | 23:17

Този по-прост от кума му.

Отговори
0 0
Old10

Old10

25.05.2022 | 18:20

Да перефразирам английската поговорка: Не съм толкова богат да ходя на родното черноморие..

Отговори
2 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?