Следвайте ни

Гривна сваля 20% от сметката в ресторанта на "Уикенд в Пловдив"

viber icon

11 заведения, 10 хотела и 9 музеи и галерии вече се включиха в най-пловдивското туристическо събитие „Уикенд в Пловдив“. Четвъртото му издание ще е тридневно и ще се проведе в дните между 17 до 19 септември.

Атрактивните оферти с отстъпки от 10 до 50 процента до момента са над 35, като включването на още обекти е отворено  до 10 септември, уточняват организаторите от Съвета по туризъм в Пловдив. За да се възползват от намаленията, туристи и пловдивчани  трябва да закупят единствено брандирана гривна. Една от тях струва 10 лева, докато комплект от три - 24 лв.  Гривните всъщност са знакът за намаление в сметката в заведения, хотели, музеи, галерии и други атракциони, които са се включили в тазгодишния "Уикенд в Пловдив". Така например ще има отбив от 20 на сто от цените в ресторанта на хотел "Лендмарк", с минус 10% ще е хапването в ресторантите „Кухнята на Рая“, "Рая", "Виктория", "Сол и Пипер", "Одеон" и ресторанта на хотел „Новиз“.

Тази година ще има и две безплатни събития - „Уикенд в Пловдив тур“, който ще се води от лицензирани екскурзоводи,  и постановката на театър „Хенд“ "Криворазбраната цивилизация".

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?