49

Грижа, активно слушане, доверие, подкрепа, уважение – петте магически думи на успешния бизнес

Новият свят изисква и нова бизнес атмосфера, която не само да отбелязва печалба, но и да осигурява работна среда на доверие, традиции и иновации. 20 години предачна фабрика „Булсафил“ спазва именно тази успешна стратегия.

На 22 юли от „Булсафил“ отбелязаха двадесетгодишнината си с ден на отворените врати. Служителите на предачната фабрика имаха възможност да покажат на своите деца и семействата си къде работят и какво произвеждат. Децата бяха изключително ентусиазирани да видят и да се докоснат до работата на родителите си.

На събитието, което бе организирано в градината на фабриката, присъстваха не само всички служители и техните семейства, но и собствениците на компанията и техническите директори на предприятията в Европа. 

Сред гостите на празника бяха и кметове от община Марица. 

Германската компания „Зюдволе“ е изключително социално ориентирана и грижата за служителите е сред най-значимите приоритети. Грижа, активно слушане, доверие, подкрепа, уважение – това са петте магически думи, които компанията следва през годините на своето утвърждаване. 

В момента в предприятието работят 600 души, 310 от които с над десет годишен стаж, което е показателно за отношението на компанията към хората. За пореден път, в тези предизвикателни времена, компанията доказа своята грижа, като през 2022г. два пъти увеличава работните заплати, за да отговори на икономическото положение и служителите й да се чувстват осигурени. 

За да затвърди философията си в грижа за най-ценния си капитал – хората,  „Булсафил“ посвети и празника си на тях.

Сред игри и забавления за малки и големи, народни танци, латино ритми, и специално участие на певицата Симона Загорова, всички откриха своя начин да се забавляват. Като всеки голям празник, и този завърши с разрязването на торта.

„Булсафил“ е италианска компания създадена през 2001 година, която произвежда камгарни прежди. Предприятието има капацитет да произвежда 5 милиона и половина килограма прежда на година и има над 2000 различни артикула. През 2015 година БУЛСАФИЛ става част от германския холдинг Зюдволе Груп. През 2021 година предприятието трябваше да отбележи двадесетата си годишнина, но поради епидемичната обстановка в страната се наложи да я отбележи през 2022г.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?