49
Следвайте ни

Големите форуми с КПП за COVID-19

viber icon

Новата реалност при конгресните мероприятия е мобилният пункт за тестване за COVID-19 на присъстващите. Освен че организаторите вече разчитат и на онлайн излъчвания и не пълнят на 100% залите, на входовете ще има и нещо като КПП. Там ще се проверяват сертификатите за ваксинация, за преболедуване или резултатите от бързите тестове. Новото е, че организаторите поемат за своя сметка пробите на гостите, като за удобство пунктът за изследвания ще е на самото събитие. Ангажимент на обслужващия персонал е също да притежава документи за пълна ваксинация, отрицателен тест или удостоверение за преболедуване, регистриран в РЗИ.

Това са новите правила за големи семинари и събития и ще важат с пълна сила на конференцията „Бизнесът и регионите - Трансформацията“. Властта и големият бизнес се събират на 5 октомври в София, като участие ще вземат социалният министър в служебния кабинет Гълъб Донев и вицепремиерът по управление на европейски средства Атанас Пеканов, шефовете на топ предприятия като „Аурубис България”, „Асарел Медет”, "Дънди прешъс Металс", "Геотехмин" и др. Пловдивският представител сред лекторите ще е Румен Цонев, главен изпълнителен директор на КЦМ-2000 Груп. Акцент е как компаниите допринасят за устойчивото развитие на регионите в България и възможностите тези ефекти да се увеличават.

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?