4020

Глобалният лидер SKF увеличава производството, търси нови служители

SKF – компанията, специализирана в производството на сачмени лагери и техните компоненти и базирана в Пловдивска област, търси „таланти“. В момента има отворени позиции за инженери, механици, специалисти по качеството, със средно, и с висше образование. Сред придобивките са безплатен транспорт до работно място, безплатна храна, бонус система, обучение, възможност за кариерно развитие.

„Присъединете се към нашата компания, която предлага множество възможности за кариерно развитие и личен растеж. В SKF ежедневно ще се срещате с други талантливи, мотивирани и креативни хора“, посочват оттам.

„Вярваме, че споделянето на знания може да отключи истинския потенциал в хората, екипите и отделите. Ние насърчаваме иновациите и подтикваме служителите си да се развиват“, заявяват още  от SKF.

Компанията е с дългогодишна история и присъства в над 130 държави. Доставя висококачествена продукция на глобално ниво – в Европа, Америка, Африка и Азия. Служителите са над 50 000 и са част от една голяма общност от хора, които прибавят смисъл и стойност за бизнеса. „Нашият ангажимент е да бъдем там, където светът се движи. Решенията на SKF присъстват навсякъде  - от големите индустриални обекти до ежедневни приложения, които поддържат нашия свят в движение, разказват от компанията с над 100-годишна история. Екипът винаги е на върха на иновациите и промените, формирайки бъдещето на индустрията и обществото.

У нас дружеството има бази в гр. Калофер, гр. Сопот и с. Кърнаре, където са заети над 1200 души.

Имейл за връзка с СКФ:  [email protected]

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?