Галакси Инвестмънт Груп завършва жилищен парк Royal Garden тази есен

Представят просторни и функционални апартаменти за продажба в Ден на отворени врати

На специално събитие за всички пловдивчани Галакси Инвестмънт Груп организира Ден на отворените врати в жилищен парк Royal Garden. Инициативата е тази събота, 27 юли, от 11:00 до 16:00 часа в търговския офис на компанията, който се намира в непосредствена близост до Royal Garden, между ул. "Владивосток" и ул. "Митрополит Максим" в Пловдив.

Жилищният парк ще бъде завършен тази есен и всички, които планират да посрещнат предстоящия сезон с нов дом, ще могат да се възползват от специалните предложения за покупка на апартамент. В рамките на събитието клиентите ще могат да направят оглед на желаното жилище и да получат подробна информация за материалите, използвани в строителството на Royal Garden. Благодарение на своята отличителна архитектура, просторни апартаменти и удобства проектът се утвърди като един от най-предпочитаните в Пловдив.

Естетика и качество са заложени във всеки елемент от строителството му. Фасадната топлоизолационна система е на лидера в бранша - Baumit. Използваната мазилка е със специални характеристики, които я правят устойчива на всякакви атмосферни влияния. Избраната вентилируема фасада от HPL в земни тонове, освен че придава индивидуалност на сградите, също така и повишава хидро- и шумоизолацията. Вложените в строителството на комплекса материали са подбрани по множество критерии за качество, предвид експлоатацията на сградата, и намаляват последващите разходи за отопление и охлаждане. Използвана е 6-камерна дограма от висок клас на Rehau Synego с отлична топлоизолация и модерна визия. Предвидено е и отопление от ТЕЦ.

За спокойното детство на най-малките обитатели на жилищния парк ще бъдат обособени кътове за игра, а предвидените зелени площи и растителни видове в градината на Royal Garden ще внесат усещането за живот в близост до природата. За сигурността е подсигурен 24-часов контролиран достъп и видеонаблюдение.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?