Следвайте ни

Фирми за бързи кредити позорят публично длъжници

viber icon

Фирми за бързи кредити позорят публично длъжниците си. При всяко закъснение на вноската техни служители разлепят сигнално червени стикери, където с големи букви е изписано „Длъжник“, а отдолу ръкописно са изписани имената на борчлията, видя екип на „Марица“ на бул. „Христо Ботев“. С уведомлението се съобщава, че служител на фирмата за бързи кредити е посетил адреса, даден от клиента, и независимо че не го е открил лично, очаква в срок от 5 дни да внесе просрочените си задължения.

В противен случай небанковата компания прибягва до план Б - предава борчовете на специализирана фирма за събиране на вземания от неизрядни длъжници. Договорът ще стане предсрочно изискуем, което означава да се плати моментално цялата сума плюс бъдещите дължими вноски и съдебните разноски.

Още за практиката на тези фирми тук

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Валера

01.08.2019 | 18:58

Не е смешно!

Отговори
2 0

в

25.07.2019 | 11:57

кзл

Отговори
0 0

Десислав

23.06.2019 | 23:01

Хахахаха хахахаха хахахаха

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?