49

Филип Морис България е най-добрият работодател според водещите годишни награди на Career Show за 2021 г.

Филип Морис България e победител във водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2021 в категорията „Най-добър работодател“. Престижното жури на наградите оцени високо постиженията на компанията и я постави на първо място сред над 340 кандидатури в областта на иновативните подходи и успешните стратегии свързани с повишаване разпознаваемостта на работодателската марка и открояване на процесите за привличане, задържане и развитие на служителите.

“Грижата за служителите е многопластова – от здравето и сигурността на работното място, през специфични дейности за тяхната ангажираност до осигуряване на възможности за учене и развитие. Всеки един момент в нашето общо пътуване в организацията е ценно и важно. И ние ще се грижим да го правим, защото вярваме в това, че служителите са тези, които градят промяната, тези, които правят организацията успешна. Само така можем да бъдем предпочитан работодател, само така можем да задържаме и привличаме най-добрите хора на пазара на труда.”, споделя Анна Габровска, мениджър „Култура и човешки капитал“ във Филип Морис България.

“Поздравяваме Филип Морис България за високите резултати в годишните награди Career Show Awards 2021! Това е както личен успех за компанията, така и крачка нагоре в инвестицията в пазара на труда в България. Постиженията на работодателите в сферата на човешките ресурси са забележителни. Щастливи сме, че можем да проследим развитието на компаниите с всяко издание на наградите Career Show Awards и да им отдадем заслужено признание”, сподели Симона Харизанова, съосновател на кариерния форум и организатор на конкурса Career Show.

Career Show Awards e ежегоден конкурс, отличаващ водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година над 80 български и международни компании бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери като инж. Васил Велев, президента Росен Плевнелиев, шеф Силвена Роу, психолога Ани Владимирова, медийния експерт Андон Балтаков и др.

В категорията „Най-добър работодател“ второ място заемат SiteGround, а трето е отредено за Paysafe.

Пълния списък с победителите на Career Show Awards 2021 можете да видите тук: https://careershow.bg/awards/winners/ 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?