Следвайте ни

ЕВН България набира стажанти, най-добрите ще наеме на работа

viber icon

„ЕВН България“ стартира традиционната си кампания по набиране на стажанти „Младежи с бъдеще“. Стажът е платен и ще се проведе в периода  юли, август и септември 2021 г. От компанията са обявили позиции в различни направления. Одобрените кандидати ще трупат в опит в „Център по безопасност“, “Диспечерски център“, „Връзка с клиенти“, „Мрежов инженеринг“, „Данъци“, „Правни и корпоративни въпроси“ и др. Кандидатите трябва са да студенти 2, 3 или 4 курс с профилирана специалност спрямо предлаганата позиция. 

Документи могат да подават учащи или със завършен последен курс в икономическа специалност, на обучение или студенти в магистърска програма в електротехническа специалност, студент по  публична или бизнес администрация и др. Заявления се приемат на електронен адрес: [email protected]

Селекцията ще се проведе на два етапа. По документи, които ще се приемат до края на април 2021 г. и интервю. На него бъдат поканени само тези, преминали през първото сито. Кандидатства се с автобиография и мотивационно писмо, в което се описват личните интереси, постижения и планове за развитие.

В зависимост от обявените позиции местата на провеждане на стажовете включват централни отдели на ЕВН България и клиентски центрове на компанията в Югоизточна България.

Стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. Всеки един от младежите ще работи под личното ръководство и съвети на ментори - експерти от съответната професионална сфера. На най-добрите стажанти от ЕВН България ще предложат постоянна работа. Инициативата на компанията се провежда за 16-та поредна гoдина.

 

 

 

 

 

 

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?