49
Следвайте ни

Ето как плащаме в "Теленор" след въвеждането на зеления сертификат

viber icon

Клиентите могат и трябва да бъдат допускани в магазините на Теленор, намиращи се в обекти от тип мол, без никакви ограничения - без зелен сертификат и без тест. Моловете трябва да осигурят „зелени коридори“ или да им позволят да влизат при предупреждение за санкция, ако посещават и други търговски обекти в мола. Това обявиха от компанията във връзка с мерките, обявени със Заповед РД-01-856/ 19.10.2021 г. на Министерството на здравеопазването.

Служителите в магазините на Теленор, които се намират в обекти тип мол, ще бъдат допускани на работните си места само със зелен сертификат или при представяне на отрицателен резултат от антигенен тест.

Останалите противоепидемични мерки, които Теленор сспазва във всички свои обекти в страната, остават. Това са ползването на маски за клиентите и служителите е задължително, а за служителите продължава да бъде задължително и носенето и ползването на лични предпазни средства – маски, ръкавици и прегради. Теленор България следи и осигурява дистанция от 8 кв. м за един човек и недопускането на струпване на хора в своите обекти, както и щателна дезинфекция на повърхностите в магазините и осигуряване на дезинфектанти за клиентите при входовете им.

През почивните дни (23 и 24 октомври) можете да посещавате магазините на Теленор в моловете свободно, не се изисква да представяте тест или сертификат, уточняват от компанията.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Джони

Джони

24.10.2021 | 10:29

От 2016 не съм стъпвал пред каса, всяко плащане го правя през телефона.

Отговори
9 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?