Следвайте ни

ЕС ТИ ИМПЕКС ЕООД – светът на неръждаемите фитинги във вашия дом

viber icon

Пловдивската фирма „ЕС ТИ ИМПЕКС“ ЕООД ви дава възможност да влезете в света на неръждаемите фитинги. Тя е на българския пазар от 2012 г. и основната ѝ дейност е свързана с внос и търговия на едро и дребно с богата гама неръждаема арматура и фитинги.

„ЕС ТИ ИМПЕКС” ЕООД е официален партньор и дистрибутор на водещи европейски и азиатски фирми, произвеждащи неръждаеми колена, неръждаеми тройници, неръждаеми фланци, неръждаеми кранове, неръждаеми концентрични и ексцентрични намалители, шевни и безшевни неръждаеми тръби, неръждаеми муфи, неръждаеми холендри, неръждаеми нипели, неръждаеми възвратни и “бътерфлай” клапи, неръждаеми люкове и други. Освен това на склад се поддържат и фитинги от въглеродна стомана.

Гамата на нашите продукти покрива всички ваши нужди – от продукти, предназначени за ВиК ремонти и строителство до продукти за хранително-вкусовата промишленост. Ние в „ЕС ТИ ИМПЕКС” ЕООД предлагаме на нашите клиенти професионална консултация и съвети, така че всеки да направи точния избор на оптимално добра цена.

За нас е важно, че клиентите на „ЕС ТИ ИМПЕКС” са редица от най-големите фирми в региона и страната – предприятия от леката и тежката промишленост, пивоварни, болници, козметични фирми, научни институти и много други. Нашият магазин е и любимият на всички домашни майстори, които вече 9 години ни се доверяват за ремонтите във вашия дом или обект.

„ЕС ТИ ИМПЕКС” ЕООД разполага със складови наличности от различните видове и размери на представяните продукти, с което се стреми своевременно да отговаря на нуждите на клиентите. Ако не разполагат с даден продукт на склад, имат възможност да го внесат в рамките на 5-6 работни дни от техните доставчици в Австрия, Германия, Холандия, Дания, Франция, Италия, Финландия, Гърция, Чехия, Полша, Испания, Турция и други.

„ЕС ТИ ИМПЕКС” ЕООД има магазин и склад в град Пловдив, но се извършват и доставки с куриери до всяка точка на страната. За повече информация може да посетите страницата ни на адрес www.st-impex.com. Магазинът ни се намира на ул. "Кукленско шосе" №21. Ако имате въпроси или заявки, не се колебайте да ни потърсите на телефон 0879 133 144, или ни пишете на [email protected].

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?