2374

ERP и фулфилмънт в платформата за електронни магазини NEXT BASKET

Нидерландската компания предлага на своите партньори готови решения за най-модерните софтуерни системи в електронната търговия

Електронният магазин е лицето на бизнеса онлайн и несъмнено най-важният инструмент за генериране на поръчки. Зад него, обаче, стоят редица сложни и времеемки процеси, които остават скрити за окото на потребителя. Сред тях можем да споменем инвентаризация на склад, мониторинг на наличности, анализ на продажбени канали, подготвяне на пратки… И още десетки дребни детайли, които предопределят успеха на цялото бизнес начинание.

За един новостартиращ бизнес с ограничен брой продукти и поръчки, тези процеси могат да изглеждат като абстрактен план за далечното бъдеще. Истината е, че в условията на отворен европейски пазар това бъдеще може да ви изненада със скоростта на пристигането си. А изненадата не би била особено приятна, ако се окажете подготвени да обслужите клиентите си коректно.

Казано накратко - колкото повече се разраства предприятието, толкова по-належаща става нуждата от добра организация всички негови неговите вътрешни процеси. И единственият най-сигурен начин да си спестите провала е да имате тази организация много преди да имате спешна нужда от нея.

Добрата новина е, че с NEXT BASKET бизнесът получава готови решения, отговарящи на всички най-високи изисквания и добри практики в управлението на бизнес ресурси. С какви заявки навлиза на пазара новата нидерландска платформа за електронни магазини - обобщаваме по-долу.

ERP система за мониторинг, планиране и управление на ресурси

ERP (Enterprise Resource Planning) представлява високотехнологична система за планиране и управление на ресурси. Макар и разглеждана като задължителен инструмент предимно за производители, тази система навлиза и в света на дигиталната търговия като решение за отчетност, прозрачност и вземане на информирани търговски решения.

По същество, ERP системата събира на едно място цялата информация за продукти, магазини и складове. Тя позволява пълна видимост по отношение на наличности, движения, транзакции и финансови резултати. В резултат, бизнесът може да управлява гъвкаво решения като омниканална търговия, многоскладов режим и адаптиране на всеки физически магазин като склад за издаване на онлайн поръчки.

NEXT BASKET е първата компания в световен мащаб, която интегрира готова ERP система към онлайн платформа. Така партньорите ѝ могат да спестят десетки хиляди за собствени разработки и да получат качествено решение според нуждите си.    

Складови услуги и складов фулфилмънт софтуер за обработка на пратки

Обработката на поръчки е често подценяван елемент в онлайн търговията и причина за огромен процент от неудовлетворените крайни клиенти. При липса на специализиран софтуер за отчетност, много бизнеси изпитват затруднения с одитирането на наличности и дори могат да се окажат ненаясно с изчерпаните към момента продукти.

И тук NEXT BASKET предлага иновативно решение под формата на готов складов фулфилмънт софтуер за всички онлайн магазини в платформата. Този софтуер има функции управление, одитиране и известия за складови наличности, заедно с автоматизации за изчисление на маршрути и изготвяне на товарителници.

С помощта на тази програма, складовите служители събират продуктите по-бързо и организирано, а възможностите за човешка грешка са сведени до минимум. Не на последно място, NEXT BASKET предлага и допълнителни услуги за складиране на продукти и цялостен фулфилмънт. С него, задълженията на бизнеса значително намаляват, а предприемачите могат да се концентрират изцяло в сферата си на компетенции, без да хабят усилия в несвойствени дейности.

Предимства за бизнес партньорите на NEXT BASKET

Обобщени накратко, предимствата от цялостното решение на NEXT BASKET изглеждат така:

  • Бърз и лесен старт онлайн за производители, предприемачи ит търговци без никакъв предходен опит в интернет търговията;

  • Концентриране на всички функционалности, процеси и решения в рамките на една единствена платформа;

  • Отпадане на нуждата от множество външни системи, услуги, екипи и подизпълнители;

  • Готови високотехнологични решения без нужда от непосилни първоначални инвестиции;

  • Гъвкав набор от услуги и функционалности, които могат да се адаптират за бизнеси с всякакъв размер и визия за развитие.

Именно гъвкавостта е едно от основните предимства, с които NEXT BASKET навлиза на европейския пазар. Различните варианти за сътрудничество с платформата започват от SaaS услуга с месечна такса за използване на онлайн магазин и достигат до 360-градусово бизнес обслужване, в което партньорите имат отговорността единствено да предоставят продуктите си на склад.

Какво друго ни очаква в NEXT BASKET и по какъв начин платформата ще промени средата за онлайн търговия в Европа - очакваме да разберем през 2023 година.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Супер!

Супер!

27.09.2022 | 12:11

Следим с продължението

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?