46
Следвайте ни

eMAG Black Friday на 19 ноември: 1,5 милиона броя продукти

viber icon

Броени дни остават до eMAG Black Friday – очакваното шопинг събитие, за което онлайн платформата за електронна търговия тази година е подготвила над 1,5 милиона продукта на склад. Офертите стават активни в ранната сутрин на 19 ноември.

eMAG прави т.нар. blackout (затъмнение) на сайта си предната вечер, преди да посрещне натоварения трафик от желаещи да се сдобият със стоки на атрактивни цени. Интересът към кампанията традиционно е много голям и трябва да сме съобразителни, за да успеем да вземем желаните продукти, тъй като броят им е предварително определен и може да не покрие силното търсене.

За да ни помогнат да финишираме успешно във виртуалния шопинг, от eMAG дават полезни съвети и разкриват някои от техните Black Friday оферти. Ако сред тях има нещо, което планирате да поръчате, добре е предварително да го добавите в списъка си с „любими“ на сайта. Същото важи и за останалите продукти, които ви интересуват и ще искате да разберете лесно дали са сред офертите на кампанията в деня, когато тя започне. Освен това се уверете, че информацията за доставка и плащане в акаунта ви е пълна и вярна – запазете предварително данните на вашата карта и любимото си място за доставка, за да можете бързо и удобно да вземете поръчките си. Тази година за клиентите на eMAG ще бъдат на разположение над 3000 места за доставка в цялата страна (куриерски офиси и клоновете на Български пощи) за още по-голяма бързина и удобство. В началото на седмицата стана ясно и че онлайн ритейлърът отваря шоурум в Пловдив ден преди началото на своята Black Friday кампания – той ще се намира в Mall Plovdiv, ниво +1.

От компанията са приготвили и още една изненада: ако в рамките на кампанията платите онлайн с карта Visa поръчки за минимум 25 лв., ще участвате в томбола с награди високотехнологични продукти.

Не забравяйте да инсталирате и мобилното приложение на eMAG и да активирате известията, за разберете веднага, когато започне eMAG Black Friday.

Ето и някои от избраните оферти. При отваряне на линковете се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията, а посочените Black Friday цени ще са валидни на 19 ноември след старта й до края на кампанията или изчерпване на наличните количества.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?