Следвайте ни

Експерти обсъждат бизнес климата в област Пловдив

Какво планира общината, за да подобри бизнес климата в Пловдив? Каква е позицията на бизнеса за пазара на труда и какво липсва на младите хора? Това са част от въпросите, които ще се обсъждат по време на дискусия на тема: "Срещата на бизнеса в Пловдив и региона". Тя ще се проведе на 26 септември от 9,30 ч. в хотел "Рамада Пловдив Тримонциум". 

В рамките на форума ще се представят иновативни проекти, предизвикателствата и успехите, а целта е да се създаде ефективен диалог между активните компании и представителите на местната власт.

Сред участниците са областният управител Здравко Димитров, Красен Кръстев, управител, “Mекалит България”, Андреас Бейкос, ръководител на ​представителството на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) в България, и др.

Проявата се организира от "Капитал Градове" - платформа за дискусии за развитие на местните икономики и на важните градски центрове на България. 

Мария Петрова

Ръководител екип „бизнес“

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?