Следвайте ни

Единственият производител на прежда в Пловдив отвори онлайн магазин

viber icon

Pleta.Bg е най-новият проект на фирма Статекс ООД, създатели на прежди с марката „Стенли“.

В началото порталът стартира като един по-лесен адрес за намиране на онлайн магазина „Стенли“, но с разрастването му вече постигна самостоятелност.

Статекс ООД произвежда и предлага широка гама от прежди за ръчно и машинно плетиво под марката "Стенли" в продължение на 25 години. Всеки сезон дизайнерите на завода обновяват асортимента и цветовата гама на произвежданите прежди в съответствие с модните световни тенденции.

Към момента пловдивската фирма е единственият производител на ефектни прежди в цялата страна.

Освен собствената марка Стенли, в pleta.bg могат да се намерят вносни прежди от целия свят – от Япония до Перу. Богатият асортимент включва марки като Ализе, Нако, Папатя, Норо, Ярн арт, Етрофил, Газал, Katia, Mirasol, Noro, Addi.

Прежди Стенли са "деца " на фамилия Андонови от 1991 година , когато семейството стартира малък магазин с работилница за прежди от вискоза.

Благодарение на усиления си труд, екипна работа и иновативно мислене, не след дълго бизнесът пораства и към момента фирмата е един от големите износители на прежда у нас. Каталогът, който се предлага в pleta.bg е сред любимите на клиенти, както от България и Европа, така и от САЩ, Канада и Австралия.

Избирайки продуктите в pleta.bg, ние избираме качество, отговорност към бъдещето и съвременната мода .

 

Възползвайте се от нашата 5% отстъпка от всички прежди на редовни цени с промо код "marica".

Вероника Фетова

Вероника Фетова

Редактор - marica.bg

Вероника Фетфова е завършила „Масови комуникации - Журналистика” в Нов Български Университет - София. От май 2019 г. е част от екипа на „Марица“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?