Следвайте ни

"Драгиев и ко" печели поръчки в цялата страна

viber icon

Фирма "Драгиев и ко" не играе само на пловдивския пазар. Дружеството е спечелило обществени поръчки за десетки милиони в областта, Габрово, Севлиево и на други места. Най-голямата - за 21,7 млн. лева, е като водещ партньор в консорциума ПНД "Консорциум Стамболийски 2012", където реализира Водния цикъл на града.  Пак в група с партньори пловдивските строители получават поръчка за рехабилитация и разширяване на ВиК мрежа в Габрово (13,8 млн.) и Водния цикъл на Севлиево (14,3 млн.  лева без ДДС).

С подобен предмет на действие са и поръчките за изграждането и реконструкцията на водопроводи в селата Йоаким Груево (1,95 млн.), Житница (1, 4 млн.), Ръжево Конаре (1, 38 млн.). Далеч по-скъпи са проектите за канализацията в Калояново и Дуванлий  (14, 179 млн.). Всички те са финансирани с европейски средства по програма "Околна среда". 

През годините, докато изпълнява въпросните проекти и ремонтира улици и булеварди в Пловдив, фирмата печели и няколко по-малки обществени поръчки в община Асеновград.

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?