Следвайте ни

Доверете се на MEDISKIN - антибактериалните продукти на „Розаимпекс“

viber icon

 

Водещият български козметичен гигант "Розаимпекс" се доказа и като лидер в  производството на висококачествени антибактериални биоцидни продукти.  Иновативната серия MEDISKIN, разработка на пловдивската компания, е на спиртна основа и е перфектна за дезинфекция на ръце и различни повърхности.

Според експериментални проучвания в световен мащаб дезинфектантите на алкохолна основа ефективно унищожават гъбичките, различните видове бактерии, устойчиви са на антибиотици, туберкулозни микробактерии и др. Друго предимство на тези продукти е, че имат висока вирусологична активност срещу различните видове вируси.

Серията антибактериални продукти на "Розаимпекс" включва почистващи гелове, спрейове и мокри кърпички. Те са необходими не само по време на извънредната епидемиологична обстановка заради COVID -19 и едно от препоръчителните три Д-та в тази ситуация - дезинфекция, но са неизменни артикули в ежедневната ни грижа за здравето и хигиената.

Продуктите са в различни разфасовки и консистенция, което позволява максимално удобно, бързо и качествено приложение. Независимо че ролята им е да почистват и дезинфекцират, те не нараняват кожата - напротив правят я мека и хидратирана. Препоръчват се и при хора с чувствителна кожа.

Верни на принципите си за безкомпромисно високо качество на изгодна цена, от „Розаимпекс“ подсигуряват спокойствие, чистота и здравословна атмосфера в дома, на улицата, в магазина и офиса. Доверете се на българските професионалисти и на доволните клиенти - изберете и трите най-търсени и най-ефективни антибактериални продукта, включени в богатото портфолио.

ПОЧИСТВАЩ СПРЕЙ ЗА РЪЦЕ СЪС СПИРТ И ХЛОРХЕКСИДИН ДИГЛЮКОНАТ

Почистващ спрей за ръце и повърхности. Комбинацията от спирт и хлорхексидин диглюконат бързо и ефикасно почиства и предотвратява развитието на микроорганизми. Подходящ е за повърхност, дръжки, плотове, работни маси, компютърни клавиатури и мишки. За честа употреба. За ръце - напръскайте и втрийте. За повърхности - напръскайте и оставете да изсъхне. Предлага се в разфасовки от 100 мл до 5л.

ПОЧИСТВАЩА КЪРПИЧКА ЗА РЪЦЕ СЪС СПИРТ И ХЛОРХЕКСИДИН ДИГЛЮКОНАТ

За бързо и лесно почистване на ръце и повърхности. Компактна опаковка, която осигурява поддържане на лична хигиена, когато и където е нужно. Комбинацията от спирт и хлорхексидин диглюконат бързо и ефикасно почиства и предотвратява развитието на микроорганизми. Незаменим аксесоар при пътуване, на работното място, в супермаркета и на открито. Продукт за еднократна употреба. Предлага се по 500 бр. в кашон.

ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА РЪЦЕ СЪС СПИРТ

Почистващ гел със спирт, който бързо и ефикасно* почиства кожата на ръцете. Подходящ е за честа употреба. Нанесете и втрийте в кожата до пълното попиване. Без отмиване. Предлага се в разфасовки от 70 мл до 5л.

*Съгласно изискванията на БДС EN 13727:2012 + A2 :2015 за оценяване бактерицидното действие и БДС EN 13624:2013 за оценяване на дрождецидното/фунгицидното действие на продукт, предназначен за употреба чрез втриване за 60 секунди, доказано в  Национален център по заразни и паразитни болести с Протокол №97/26.05.2020 г.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?