Следвайте ни

Дигиталният портфейл MyFin стартира с подкрепата на Fibank и Mastercard

viber icon

Дигиталният портфейл MyFin е платформа за бързи парични преводи и онлайн разплащания, издаване на дигитални и виртуални карти. Платформата се управлява от лицензираното от БНБ дружество за електронни пари – Майфин ЕАД (MyFin), на което  собственик е Fibank. Дружеството представя за първи път своите услуги - чрез дигиталния портфейл MyFin, на 2 ноември 2020 г.

В дигиталния портфейл MyFin потребителите могат да издадат мигновено дигитална дебитна карта, както и да заявят физическа пластика, която да бъде доставена до тях с куриер. Картите, издавани от MyFin, са под бранда на Mastercard. С тях могат да се правят онлайн плащания, както и плащания на ПОС терминал. Mastercard е технологичният партньор на MyFin, който допринася със своя опит, сигурност и иновативни технологични решения. Платформата предлага иновативни функции и чрез нея потребителите могат освен стандартните преводи, да нареждат и преводи между физически лица – клиенти на MyFin (Peer to peer), плащане с линк. Благодарение на облекчените технологични процеси, потребителите имат възможност да нареждат преводите си по-бързо и с по-ниски такси от традиционните банкови преводи. Клиентите на MyFin могат да се информират в реално време за състоянието на средствата си, извършените трансакции, както и да получат 24-часова консултация от висококвалифицирани експерти. 

Фокусът на MyFin е насочен към предлагането на продукти и услуги, от които съвременният човек със забързано ежедневие има нужда. Визията на компанията се концентрира в това да улесни и направи още по-приятно потребителското изживяване при управлението на финансите, да развива и надгражда приложението с нови функционалности за своите потребители. 

Като част от тази концепция всеки потребител, който иска да се възползва от Advanced или Premium пакет от MyFin в периода 29.10-31.11.2020 г. включително, получава подарък – 3-месечен премиум пакет за музикалната платформа TIDAL. 

MyFin застава в подкрепа на каузата за по-малко вредни емисии и опазване на околната среда, чрез реализация на различни инициативи. Първата от тях е свързана със самата пластика - MyFIN избра иновативен материал за производството й в партньорство с компанията AUSTRIACARD. Картата е изработена от разградим материал и достига до потребителите в опаковки от рециклирана хартия. A за всеки 100 издадени физически карти MyFin ще засажда по едно дърво. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?