2374
Следвайте ни

„Деворекс” – доверен партньор във всеки проект за дома

От PVC улуци и дренажни канали до сградния водопровод – клиентът може да разчита на специалистите й

viber icon

Водещият производител на пластмасови водосточни системи в страната "Деворекс" е пловдивска компания, основана през 2004 г. Девет години по-късно, през 2013 г., фирмата привлече интереса на чуждестранен инвеститор и стана част от полската група Lentex S.A.. Тази сделка помогна на полската компания да засили позициите си в региона, а на българското предприятие да разшири пазарите си. 

В портфолиото на фирма „Деворекс” влизат разнообразие от продукти за дома в сферата на строителството – PVC улуци, дренажни канали, обшивки за стрехи, сграден водопровод, WPC декинг настилка. От самото си създаване фирмата подобрява и развива асортимента си, като през годините успя да изгради отношения с дистрибутори и търговци на строителни материали, както и с вериги магазини от типа „Направи си сам“ сред които Praktiker, Mr.Bricolage, HomeMax и др. На продуктите с марка Devorex се доверяват клиенти в над 20 страни в Европа, Азия, Южна Америка и Африка.

Качеството на продуктите и услугите към клиента са приоритет на екипа на „Деворекс”. Основните принципи, които определят политиката на фирмата в тази насока включват: производство на висококачествена продукция, високо ниво на удовлетвореност на  клиентите, постоянна оптимизация на производствените процеси в завършен цикъл, което подобрява управлението на всяка производствена операция.

Качеството е основният и определящ фактор за лоялността и удовлетвореността на клиентите, затова качеството на входящата суровина и на готовата продукция се проследява внимателно.Фирма „Деворекс” ЕАД разполага със собствена лаборатория, оборудвана с необходимата специализирана апаратура, което позволява извършването на множество тестове за производствен контрол, както и разработването на нови проекти. Работейки в съответствие със стандартите за качество, лабораторията на фирмата предоставя спокойствието и комфорта, че нуждите и спецификациите на всички клиенти ще бъдат изпълнени прецизно.

Фирмата е един от спонсорите в новата изложба от поредицата на ИК “Марица” и “Хермес медия” -  “Пловдив през годините”, на тема „Архитектурата на модерния град”.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

смешки

смешки

05.11.2021 | 12:49

Иначе колко кинта дават тия да бачкаш по 12 часа в производството им?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?