Ден на отворени врати в жилищен парк Royal Garden

Инвеститорът Галакси Инвестмънт Груп завършва обекта тази есен

По повод на Великден жилищен парк Royal Garden организира Ден на отворените врати за всички, които търсят своя нов дом или желаят да инвестират в имот. Специални празнични предложения, оглед на свободните за продажба жилища и информация за всички компоненти, свързани със строителството, ще бъдат представени от компанията инвеститор Галакси Инвестмънт Груп тази събота, 13 април 2019 г. Събитието ще се проведе в търговския офис на Royal Garden, който се намира в непосредствена близост - между ул. "Владивосток" и ул. "Митрополит Максим" в град Пловдив и ще продължи от 11.00 до 18.00 часа.


Royal Garden включва две Г-образни жилищни сгради, които се отличават с модерна и разчупена архитектура. В жилищния парк, който се очаква да бъде напълно завършен тази есен, клиентите могат да открият изключително удобни и функционални апартаменти - един рядък за пазара на недвижимите имоти продукт. Помещенията са с прави форми - със светла височина 2,85 м и са подходящи за разнообразни интериорни решения.  В строителството са вложени висококачествени материали, съобразени с последните тенденции, шесткамерна немска PVC дограма, отлична топло и хидроизолация, асансьори от висок клас и други.

 


Модерната архитектура и отличната локация превръщат жилищния парк в притегателно място за предприемчивите и модерни хора, които търсят дом, в добра социална среда за себе си и своите семейства или търсят сигурна инвестиция в имот.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?