Следвайте ни

Даваме акъл на EVN

Обществен съвет от 24-ма клиенти ще съветва монополиста как да е по-добър

viber icon

EVN ще търси съвети от своите битови клиенти. Началото на новата инициатива вече е в ход. Идеята е, чрез диалога с потребителите да се създаде положителна промяна и по-голяма информираност. Ще се правят съвместни работни срещи между клиентите и представители на дружеството, където ще се обсъждат различни теми.


По този повод дружеството започва да набира кандидати сред битови клиенти, които ще вземат участие в т. нар. Клиентски съвет.
Кандидати за участие в Клиентския съвет на ЕVN България могат да бъдат всички пълнолетни, които ползват услугите на дружеството по доставка на електроенергия. Участието в съвета е доброволно и безвъзмездно. Съставът ще бъде от 24 души.


Те се избират се избират за период от 2 години. Срещите ще се правят поне 2 пъти годишно в различни населени места в Югоизточна България, като дружеството ще покрива пътните разноски. Участниците в Клиентския съвет ще се избират по различни критерии, като се спазват изискванията за равнопоставеност.
Всички желаещи битови клиенти могат да кандидатстват за включване в Клиентския съвет по удобен за тях начин.


Трябва да изпратят писмено заявление за участие в свободна форма, което да съдържа следната информация: лична мотивация за участие, трите имена, клиентски номер или ИТН (номер на измервателна точка), населено място, адрес, телефон и лична мотивация за участие. Примерен формуляр, както и електронна онлайн-форма за кандидатстване могат да се намерят тук:


http://www.evn.bg/1Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Klientski-savet/Kandidatstvai/Klientski_savet_form.aspx


ЗА КАНДИДАТИТЕ
Кандидатите могат да изпращат своите заявления до 13 октомври 2013-а, включително, по някои от следните начини:
- по имейл на адрес [email protected]еvn.bg
- по факс на номер 032 99 00 10
- по поща на адрес: EVN България, ул. “Христо Г. Данов” 37, 4000 Пловдив
- на място във всеки EVN офис.


Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

МОНК

01.10.2013 | 15:11

Не им сe връзвайте

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?