Следвайте ни

Дамската раница – модерна и удобна алтернатива на ръчната чанта

viber icon

В последно време ежедневието ни е толкова забързано, че традиционните дамски чанти се оказват неспособни да отговорят на потребностите на жените. Без алтернатива, те се оказват всеки ден с по няколко чанти в ръка. Кому е притрябвало това мъчение? На никого не го пожелаваме. Решение има и дори го познавате. Раниците! Опознайте техните предимства в answear.bg!

Защо е полезно да носите раница вместо чанта?

Освен стилни раниците са практични и полезни за здравето. В сравнение с обичайната чанта, която носим в ръка, на лъкатя си или пък на рамо, при тях натоварването се разпределя равномерно. Така не се прегърбваме, не изкривяваме гръбнака си и може да носим по-тежки неща. Към това трябва да добавим и удобни презрамки, които не провокират поява на „разрези“ по кожата.

Носенето на раница може да се превърне и в тренировка за гръбните мускули. Тя е отличен начин да съчетавате ежедневните си задачи с полезното – тонизирането на гърба. Когато натоварването е разпределено правилно, се предпазваме от главоболие и напрягане на мускулите на врата и раменете.

За да постигнете този ефект, не е достатъчно да изберете който и да е модел на пазара. Потърсете ергономични раници на answear.bg. Има производители, които създават специални модели с уплътнен гръб, широки и удобни презрамки и дишаща материя в задната част, за да не се потите. С такава раница носенето на обичайните заподозрени – портмонето, телефона, слънчевите очила, служебния тефтер, забравения учебник на детето, бутилката, в която сте си направили полезна напитка от лимон с джинджифил, и други, е лесно.  

От каква градска раница имам нужда?

Съвременната дамска раница не е безформена торба с презрамки. Тя е интелигентно създаден продукт, съобразен с нуждите на градския живот. За да може да се възползвате от пълния й потенциал, предлагаме да хвърлите поглед на гардероба си. Имате нужда от поне три модела: една за вечерни разходки, втора – по-обемна, за пътешествия и командировки, и трета – тя ще бъде със средни размери, дори от кожа и ще може да я съчетавате с любимите си бижута.

Когато разглеждате модерните за сезона раници, разгледайте дамски портмонета на answear.bg. Тези два елемента от стила ви на обличане лесно може да бъдат съчетани стилово. Препоръчително е да бъдат, ако искате уверено да носите раницата си с делови костюм.

Важен фактор при избора на модел играе и формата му. Класическо решение са правоъгълната и квадратната раница. През последните години актуален женски аксесоар са и моделите във форма трапец или конус. На който и да се спрете, няма да сгрешите, ако отговаря на едно условие – да побира всичките ви вещи.

Каква още модна революция са ни замислили дизайнерите от величината на световния моден подиум, може да следите на https://answear.bg/k/tya/aksesoari/chanti. Тук ще откриете дамски раници от всички краища на планетата. Може да следите новите тенденции и най-хитовите модели за малки и големи.

Как да бъдем стилни с раница на гърба?

Много от вас вероятно имат съмнения относно възможностите на раницата да бъде достоен елемент от офис облеклото. Не се съмнявайте в потенциала й! Доказателства в полза на раницата като елегантен аксесоар може да приведем много. На този етап е достатъчно да насочим вниманието ви към една от безспорно вълнуващите марки, зад която стоят дизайнери с уникален подход към разработването на дрехи, обувки и аксесоари - https://answear.bg/m/desigual! Desigual е марка, която е способна да обагри ежедневието ви в палитра от цветове. Всеки един неин продукт е зареден със смелост и приканва към експерименти.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?