Следвайте ни

ЧСИ продава имот на бизнесмен, заборчлял с над 2 млн. лв. към НАП

viber icon

Частният съдебен изпълнител Стефан Горчев продава част от производствената база на „Тике ММ“ ЕООД, намираща се на бул. “Никола Вапцаров” № 91 – А. Дружеството има задължения към НАП в размер на 2 471 665 лв., подсказва фирменият портал ДАКСИ. 

В обявлението на ЧСИ-то е посочено, че на публичен търг ще се разиграват 3/200 ид.ч. „три върху двеста идеални части“ от 9 сгради с различни предназначения – промишлена, търговска и складова цел, както и за научна и проектантска дейност.

Те са разположени на обща площ от 4122 кв.м. Върху процесните 3/200 идеални части от имота има тежести. Началната цена, от която ще започне публичната продан е в размер на 30 720 лв.

Едноличен собственик на „Тике ММ“ ЕООД е инж. Марин Маринов. Той създава фирмата през 1999 г. Основният предмет на дейност на дружеството е проектиране и производство на инструментална екипировка за пресова обработка на металите, екипировка за шприцване на термопластични и термореактивни пластмаси.

От годишните финансови отчети за 11-годишен период, е видно, че нетните приходи от продажби са се свили наполовина – от 1 820 000 лв. през 2007 г., до 902 000 лв. през 2018 г. По данни на НОИ най-много служители там са работели през 2006 г.  – 105, а през 2019 г. броят им е редуциран до 35. Марин Маринов не бе открит за коментар.

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Е, и

Е, и

07.10.2020 | 07:02

Защо трябва да му съобщават името и да го тормози те човека. Продавал чси, само такива като вас журналята, които никога не сте се захваща ли с частен бизнес и то с производство, не знаете през какво е минал човека. А чси-тата са неконтролируеми хиени и не знам всички кудкудякат как главния прокурор трябвало да има контрол, а някой може ли да каже кой и как се контролират чси-тата, тези сатрапи вече не си знаят парите. А някой знае ли как се печели конкурс за да придобиеш квалификация за чси, с яки подкупи.

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?