71

ЧСИ продава хотел в Пловдивско за над 7 млн. лв.

Пореден търг е обявен и за хотел "Беркут" в Брестник. Началната му тръжна цена е 7,6 млн. лв.

Частен съдебен изпълнител обяви за продан хотел „Вили“ в с. Червен. Първоначалната търгова цена е 1 038 400 лв. Имотът с обща площ от 757 кв.м. е на три етажа, с няколко двойни стаи и мансарда. Дворното място е оградено с монолитна ограда, с настилка от камък.

В хотела има външен басейн с джакузи, механа със зала за хранене и кухня с пещ, скара и чеверме,  котелно помещение и гараж с топла връзка за 6 автомобила. Върху имота собственост на Емил и Величка Бакларови, има наложена възбрана на 1 февруари 2024 г.  Ако се яви купувач за хотела, той ще се оповести на 22 март 2024 г. в сградата на Районния съд в Асеновград.

Две години по-рано Емил Бакларов е имал намерение да строи хотел ресторант и кафе-аператив в с. Бачково, но инвестицията не е реализирана.

Поредна публична продан е обявена и за "Спа хотел Беркут" в Брестник. Първата бе през 2019 г., а тогава цената тръгваше от 4 811 961 лв. Пет години по-късно началната му цена е 7 632 219.84 лв., като в нея са включени и 18-те еднофамилни къщи в общо дворно място - част от хотелския комплекс, спортен комплекс с ресторант, както и вътрешен и външен плувен басейн.

Собственик на имота, който е ипотекиран в БАКБ, е "Спорттур" ЕООД, което е под шапката на "К-И Инвест холдинг" ЕООД. На 7 март ще стане ясно, дали ще има нов собственик.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?