Следвайте ни

Боян Стойков: Различни сме! И затова сме лидери в производството на торти

viber icon

CAKE Collection” подготвят откриването на своя четвърти обект през есента. И този път той ще е на уникална локация за града  

 

„CAKE Collection“ трайно се откроява като лидер в производството на торти. Компанията произвежда  продукция  единствено за своите обекти и по този начин контролира целия процес.

В тортата трябва да има  индивидуалност. Вече 7 години на пазара тортите „Колекция“ правят всеки празник различен!

 

 

Ние работим с най-високото качество на суровините, затова марката „CAKE Collection” е разпознаваема", заяви за „Марица“ Боян Стойков.

Преди 7 години, през 2014-а, той създава фирма за сладкарски изделия. Стойков има икономическо образование, но е изучавал техники от сладкарството в София и Виена, където управлява обекти. Развива свой цех и сладкарници и зад граница, където само на 23 години дава хляб на екип с повече от 60 души. От 7 години е на българския пазар, където казва, че е трудно, но с правилните хора до себе си нещата се получават.

Трябваше ми време, в което да намеря верните хора, и сега съм радостен, че те са с мен. Особено в условията на пандемията около COVID-19 е имало моменти на умора, но пък предимство му дават професионализмът и усетът, с които налага своята марка. „Залагаме на типично наши разработени вкусови качества, за да получим едни по-различни торти. А това са основите на модерното сладкарство и в същото време с домашен вкус“, казва Стойков. За целта професионалистите му работят с варени кремове, яйца, прясно мляко, масло и ръчно приготвени блатове без консерванти и полуфабрикати. Така налагат марката на различните торти „Колекция”, които се превръщат във водещ бранд.

А те са с домашно варен крем и кексов блат!

В исторически план тортата е продукт за пиршества, но с времето става ежедневие. Тя трябва да бъде с домашен вкус и модерна визия. Днес от „CAKE Collection” търсят съвременен дизайн за тортите, съчетани с варени кремове с белгийски шоколад и различни заливки. Зеленият блат в тортите е с пюре от спирулина, лилавият пък съдържа черен морков в състава си. Сладкарите залагат на орехи, шамфъстък...

Именно това ни прави различни и клиентите оценяват вкуса 

„При нас можете да изпиете чаша ароматно кафе и да опитате истинския вкус на ръчно изработени торти с домашни кремове, италианския чийзкейк, фирмената ни торта „Колекция”, тортата на „Главния сладкар” и много други наслади. Можете да ги поръчате и онлайн на CAKECOLLECTION.BG с доставка до дома или на телефон 0877 197 088. 

Поръчковите торти са нашата най-голяма любов, там рисуваме и творим - както художникът създава своите картини“, допълва Стойков.

След ул. "Родопи" №113, Mall Markovo Tepe на бул. "Руски"  и Мall Plovdiv на Братската могила напът е най-новият обект на фирмата.

Той ще е на възлова локация в града и уникален по рода си, издава в аванс собственикът на „CAKE Collection”. „Подхождаме индивидуално към всеки наш обект и той е с нова, неповтаряща се визия. Идеята е не да създадем поредната верига от сладкарници, а по-скоро да сме различни“.

От „CAKE Collection” започват производството на сладолед успоредно с тортите. Той може да се опита и в момента в сладкарницата им в Mall Plovdiv, която отвори врати преди месец - на 1 май. „Тук на място правим и гофрети. В сладкарницата ни в мол "Марково тепе" пък предлагаме още по-разнообразен „коктейл“ от вкусове:  палачинки, салати, кроасани, гофрети... - по модела на европейския тип сладкарница, в която освен сладости винаги има и храна. Така клиентът може да се чувства специален по всяко време на деня“, допълва Стойков. 

"Светът е различен след пандемията... И дотук. Няма да чуете от мен разочарование или страх! В момента не се откриват нови заведения, ние обаче го правим. Продължаваме. Защото сме сигурни, че продуктът ни е отличен! Вярваме в оценките на клиентите ни и ще работим за това да сме все по-ярки и стилни. Различни и неповторими", заявява Боян Стойков.

А кое му дава сили и енергия да ръководи компанията успешно? "Екипът! Тези хора, които останаха до мен през годините, ми дават най-много сили и вяра, а тези, които оставиха компанията в най-трудните моменти, ми дават най-голяма мотивация и енергия да продължавам.

В крайна сметка, формулата е: не АЗ, а НИЕ! Всичко друго е его и временна гордост. За себе си искам да давам повече, отколкото получавам. Това ме храни и някак ме издига по свой си начин", казва Стойков.

Даниела Арнаудова

Даниела Арнаудова

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?