49
Следвайте ни

Bobcat MaxControl с дистанционно управление

Насладете се на най-новата, ориентирана към клиентите иновация на Bobcat, която позволява на операторите да управляват машините си дистанционно.

viber icon

Bobcat MaxControl е поредното страхотно нововъведение, което предлагаме на нашите клиенти като част от кампанията „Next is Now“. Това е прост и компактен хардуерен комплект, съчетан с приложение за iOS, който позволява на операторите да управляват машините си дистанционно, използвайки iPhone или iPad.

Опростява работата…

С MaxControl задачи от двама души вече могат да се постигат самостоятелно! Започвате да работите с машината си просто като щракнете върху приложението MaxControl на телефона си. Вече можете да копаете и да монтирате огради, без да влизате и излизате от кабината, сменяйки машините няколко пъти.

… и я прави по-безопасна

Възможността да работите извън кабината увеличава видимостта ви до съвсем нови нива, елиминира слепите зони и повишава информираността за заобикалящата среда. Излизането извън кабината също така позволява комуникация лице в лице с вашите колеги - организирате работата по-бързо, спестявайки време и пари.

Съвместимост

Освен всички изброени предимства, тази система може да се похвали и с това, че е съвместима с всички товарачи Bobcat, оборудвани със SJC, произведени от 2004 г. насам.

Просто инсталирате приложението и започвате работа

Само с няколко прости стъпки, отнемащи няколко минути, вие синхронизирате всяка съвместима машина с вашия iPhone и започвате да работите. Не е необходимо специализирано оборудване или сервизен техник.

Приложения:

Озеленяване

Изпълнявайте задачи, за които обикновено са необходими поне двама оператори - като товарене на пръст, изкопаване на дупки или запълване, сами. Влизането в кабината и излизането от нея вече е в миналото, което ще ви спести време, като същевременно повиши ефективността ви - така ще свършите работата по-бързо и лесно.

Земеделие

Товарете бали върху ремаркета при пълна видимост. Да бъдеш извън кабината, също е полезно, когато работиш близо до добитък или почистваш вътре в плевнята. Дистанционното управление на машината позволява на оператора да отваря врати и да избягва допълнителни пътувания до кабината и обратно.

Почистване 

Вече не е нужно да стоите в кабината в прашна или миризлива работна среда - вместо това лесно управлявате машината на разстояние с най-удобната си джаджа - телефона си.

Строителство и разрушаване

Дистанционното управление отдалечава оператора от нежелани вибрации и опасни зони на обекта. Работете навсякъде с истинско спокойствие!

Товарене 

Bobcat MaxControl ви позволява да имате пряка видимост на товара си, като помага на нови и по-малко опитни оператори в тесни зони или при работа с обемисти материали. Познатият екран на iPhone ще улесни тези младежи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?