Следвайте ни

"Роза Импекс" помогна да се родят шест българчета

viber icon

Пловдивската кампания „Роза Импекс“ не само пръска аромат и красота с качествените си козметични продукти, но развива и мащабна благотворителна дейност.

Тя осъществи и финансира Националната благотворителна кампания “За още едно българче” - човешка и българска инициатива. „Роза Импекс“ задели 150 000 лева и ги дари  безвъзмездно на 36 български двойки с репродуктивни проблеми. Съзнавайки, че копнежът за дете е нещо много интимно и лично, инициативата не беше използвана с рекламна цел. Бяха запазени в тайна имената на късметлиите, които получиха дарения от по 4000 лева, за да направят процедурата инвитро и да имат шанс за бебе.

250 продукта на "Роза Импекс“ бяха произведени със специален знак върху опаковката. Посланието гласеше, че купувайки продуктите, всеки подава ръка в решаването на проблема на хората, които водят ежедневна, болезнена и скъпоструваща борба да имат дете.

По този начин на практика в добрината се включиха всички клиенти на “Роза Импекс”. Идеята беше да  се даде шанс да се родят повече български деца. По този начин екипът на козметичната компания предложи  и алтернатива за намаляване демографската криза в държавата и даде едно решение за по-агресивно афиширане на стоки и продукти, произведени в България.

В резултат на благородната кампания се родиха шест бебета. В “Роза Импекс” смятат благотворителността  за своя отговорност, която е важна за бъдещето. “За още едно българче” е една от техните каузи с висок нравствен заряд.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?