71

Бизнес лидери помагат на млади предприемачи в Пловдив

На 4 февруари ще се проведе поредното издание на най-голямото състезание за предприемачески идеи „Започни млад“, което подпомага млади и начинаещи ентусиасти да реализират своите бизнес идеи. Новото издание на състезанието е насочено към настоящи и бъдещи предприемачи от Пловдив и ще се проведе онлайн.

„Започни млад“ (Start Young) е социално-образователна инициатива, която се реализира под формата на предприемачески състезания. Провеждат се 50-часови събития, които имат за цел да осигурят качествено практическо обучение за начинаещи предприемачи. Започвайки в петък вечер с презентации на идейни проекти и събиране на екип, събитието продължава чрез интензивно генериране на идеи и откриване на решения с помощта на ментори, разработване на бизнес модел и създаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури.

Форматът е напълно безплатен за участниците, като неговата цел е да подпомогне младите предприемачи чрез образование, популяризация и вдъхновение. Най-добрите проекти, които се класират на финалите получават и множество награди, както и подкрепа за реализация на идеите си.

За повече информация и регистрация за събитието „Започни млад“ в Пловдив: https://www.bem.bg/event-details/start-young-1-1

Още актуални пловдивски събития четете в новия Справочник на "Марица" 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?