Следвайте ни

Бизнес автомобилите - хит на „Ауто Сити Пловдив 2019“

Автомобили за търговията, услугите и индустрията ще  покаже специалното бизнес издание на изложбата „Ауто Сити Пловдив“ от 23 до 28 септември.

 


Представители на водещи марки ще демонстрират на есенното изложение в Международен панаир Пловдив джипове, пикапи, ванове, автобуси,  камиони и други  транспортни средства.  Предвидена е тест драйв зона, където желаещите  могат да изпробват техните качества. 

 


Освен  този сегмент от автомобилната индустрия, изложението ще покаже  много модели за ежедневието, за свободното време и за спорт от различни  класи  - от най-масовите до най-луксозните.  Част от него ще бъде отделена за сервизно оборудване, резервни части, инструменти и материали за тунинг, лизингови и застрахователни компании.


„Ауто сити Пловдив  2019“  се провежда заедно с още четири специализирани изложби​. Те представят новости от  строителството, електротехниката, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, информационните и дигиталните технологии, енергетиката,  екологията и химическата промишленост.

Мария Петрова

Ръководител екип „бизнес“

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?