Следвайте ни

„Белла България“ със сертификат EVN GREEN POWER

5 години компаниите развиват партньорство с цел утвърждаване бизнес практиките и използването на енергия от ВЕИ

viber icon

Цялата производствена и офис структура на „Белла България“ работят с електроенергия от възобновяеми енергийни източници. Една от водещите хранителни компании в страната, популярна сред потребителите с брандовете BELLA, ФАМИЛИЯ, LEKI, ОРЕХИТЕ, ПЕРЕЛИК, САЧИ, НАРОДЕН, е внедрила екологично чисти технологии по най-високите международни стандарти.

През 2015 г. „Белла България“ стартира партньорството си с EVN Трейдинг Саут Ийст Юръп и произвежда продуктите си в предприятия, които работят със зелена енергия. Енергийната ефективност е част от бизнес стратегията на „Белла България“ и целта да намалява въглеродния си отпечатък, с което компанията поддържа естествения природен баланс в районите, в които оперира. Всички производствени бази са проектирани с грижа за околната среда и разполагат с внедрени екологично чисти технологии по най-високите международни стандарти. Ежегодно се въвеждат иновации в областта на производството на храни с отговорно отношение към хората и природата. 

Специалният зелен сертификат EVN GREEN POWER беше връчен по повод 5-годишното партньорство между енергийното дружество и хранителната компания, 

„Благодарни сме на EVN за партньорството и възможността да гарантираме на  потребителите, че избирайки ежедневно нашите храни получават не само качествен продукт с любим вкус, но и гаранцията, че подкрепят идеята за „зелени“ брандове и екосъобразния начин на живот и отношение към природата“, сподели по повод връчването на сертификата Елза Маркова, изпълнителен директор на хранителната компания.  

EVN GREEN POWER е удостоверение, с което се декларира, че подадената електрическа енергия е от възобновяеми източници (соларни, вятърни и водни електроцентрали) на базата на гаранции за произхода на енергията от Агенция за енергийно устойчиво развитие.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

СЛЪНЧЕВ АНГЕЛ

СЛЪНЧЕВ АНГЕЛ

24.08.2020 | 11:00

НАКРАТКО С ЗЕЛЕНА БИО ЕНЕРГИЯ ПРОИЗВЕЖДАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ФРАШКАНИ С КУПИЩА Е-та , И ХИМИИ ДЕТО И КОТКИТЕ И КУЧЕТАТА ДОРИ НЕ ЩЪТ И ДА ГИ ПОМИРИШАТ , А КАМОЛИ ЯДЪТ , ТА КАКВО ОСТАВА НИЕ ДА ГИ ЯДЕМ !!!!! ТУКА МОЖЕ ДА ВИ ДАВАТ СЕРТИФИКАТИ НА КИЛО , НО ИНАЧЕ В АДА ЩЕ ГОРИТЕ !!!!!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?