Следвайте ни

Българи изкарват куп пари във Великобритания с Фаст Деспач Лоджистикс

Доказалата се в куриерските услуги фирма търси нашенци, които да започнат атрактивна и много добре платена работа на Острова

viber icon

Тази година беше изпълнена с промени, които оказаха огромно влияние върху живота на всеки един от нас. Пандемията ни превъзпита и ни научи как да стоим повече време вкъщи откъдето да работим и да се стараем да поддържаме нормално ниво на живот. Промениха се и навиците ни, начинът, по който прекарваме свободното си време, както и начинът, по който пазаруваме.

За добро или за лошо, всички тези промени станаха неизменна част от нашето ежедневие. За да бъде всичко това възможно, не бива да забравяме, че огромен брой хора са на първа линия, борейки се с вируса и последствията, които той носи след себе си. Още една професия започна да се превръща във все по-важна в последните месеци и това е работата на куриерите. Във време, в което все по-голяма част от нашия живот е свързана с дигитализацията и електронните услуги, куриерите се превръщат във все по-важна част от нашето ежедневие.

Разбира се, пандемията има и много голямо негативно влияние върху живота ни. Не малко хора загубиха работата си и останаха без средства, други пък останаха разделени от близки и роднини. Пандемията беше причина за това стотици да останат без работа поради съкращения и свиване на редица сектори. Същите тези хора се оказаха в позиция, която изисква от тях да променят мирогледа си и да започнат да работят нещо просто за да успеят да си гарантират приход.

Не малка част от хората с опит и образование, различни от тези на логистичния сектор, се ориентираха именно към него. Те се преквалифицираха и намериха алтернатива в куриерската работа, която се превърна в една от най-сигурните и предпочитани. 

Това разбира се не е случайно, тъй като работата като куриер предоставя много възможности, самостоятелност, движение и интересни срещи а и едно от най-важните неща в момента, а именно - много добри доходи.

Поради това Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД предлага на всички наши сънародници идеалната за тях работа като куриери.

Част от новопристигналите колеги на острова.

Предложението на Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД предоставя възможност за работа извън пределите на България, съпътствано от атрактивно заплащане.

Повече за предложението и за самата компания разказва Севделин Бойков – мениджър подбор и наемане на персонал.

В последно време не малко хора започнаха да си задават въпроса защо интереса към куриерската работа е толкова голям, а отговорът на това е лесен. Куриерската работа се превърна в една от най-предпочитаните поради няколко основни причини. Работата предоставя възможност за незабавен старт, както и бързо адаптиране към новите задължения. 

Стабилността в логистичния сектор е подплатена с непрестанния ръст на продажбите, реализирани посредством онлайн търговия. Това е един от основните фактори все повече хора да намират куриерската работа като стабилна и надеждна. 

Типичен пример за това е Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД, която предоставя куриерски услуги и доставя от името на едни от най-големите брандове в сферата на онлайн продажбите. Ние категорично отчитаме, че тази година е повратна за целия логистичен сектор. Тази година станахме свидетели на категорични промени в бизнеса като цяло. 

Продиктувано от пандемията, логистичният сектор се изправи пред ситуация в която трябваше изключително бързо да се адаптира и да отговори на променящата се обстановка, както и нуждите на клиентите. 

През 2020 към нашия екип се присъединиха хора, които до този момент никога не са имали опит в извършването на доставки, те определят самата работа като интересна и динамична, но най-важното за нас е, че същите тези хора споделят тяхното задоволство от изборът си да станат куриери и част от семейството на Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД. Кризата покрай пандемията ни помогна да срещнем един изцяло нов профил на кандидати, които способстваха за това визията за куриерската работа да бъде променена и ние сме щастливи да наречем тези хора наши колеги. 

-  Казвате, че профила на кандидат куриерите се е променил, означава ли това, че повече хора проявяват интерес към работата?

-  Точно така! 

Ние от Фаст Деспатч Лоджистикс силно вярваме, че всеки заслужава шанс, без значение от техните етнос, религия, пол, вярвания, цвят на кожата и т.н. Хора с различни виждания, вярвания, убеждения и желания, всички обединени от една обща идея – това да изпълним нашата ключова роля в борбата с пандемията, което става посредством доставяйки средства от първа необходимост на клиентите ни. В това число включвам както медицински материали и консумативи, така и стоки които използване ежедневно в домакинствата си. Това ни квалифицира като ключови работници с принос към националните икономики на всяка една от страните на чиито пазар оперираме. Да не говорим и за емоционалната страна на нещата. 

Това изцяло промени разбирането на работата на куриера! Нека Ви дам пример, за да можете да направите сравнение. 

През 2019г. близо 150 човека от България се присъединиха към нашия екип. От началото на 2020г. до сега повече от 250 българи решиха да дойдат при нас във Великобритания и да станат куриери, работейки заедно с нас. Това е показателно за това, че интересът към куриерската работа се увеличава с огромни темпове.

- Означава ли това, че все още набирате хора за позиция куриер?

- Разбира се, приветстваме всеки който желае да се присъедини към нашия екип. Всеки който желае да придобие различен опит, да помогне както на себе си, така и на семейството си, или просто е стигнал до момента, в който иска да опита нещо ново, или пък да стартира живота си на ново място, може да се свърже с нас и да стане част от нашето семейство. 

Повече за това как може да се присъедините към екипа на Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД, както и за това какво е нашето предложение, можете да научите на Фейсбук страницата на компанията: 

Другите възможно начини да се свържете с нас са следните:

+359894658921;+359894662376; +359886228080

Email: [email protected]

 

Екипът на Фаст Деспатч Лоджистикс няма търпение да даде нови хоризонти за професионално развитие и финансово благополучие на всеки, който е решил да промени живота си към по-добро!

Още от категорията

Виж всички

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?