Следвайте ни

AUTODOC превръща любителите в професионалисти

viber icon

За огромна част от автомобилните ентусиасти шофирането е едва половината от удоволствието, свързано с тяхната кола. Също толкова вълнуващо е и това как работи автомобилът и как може да подобрим сами неговите характеристики, представяне на пътя. Не е за пренебрегване и факторът „спестени пари“, като различните проучвания сочат, че именно трудът на механиците в сервизите може да представлява до 50% от крайната цена.

И ако преди голяма част от ремонтите и смените на части бяха истинско предизвикателство дори и за опитните любители, то благодарение на AUTODOC това вече е несравнимо по-лесно. Революционната за страната платформа събира подробна база данни с ръководства за ремонт на колата и видео уроци. Всички те се основават на многогодишния опит на професионалните техници в компанията, които споделят знанията си. Тази информация ще помогне на всеки сам да смените частите и консумативите на автомобила си, като спести пари и дори време в чакане по сервизите.

В AUTODOC напълно безплатно може да откриете над 892 пълни текстови инструкции и повече от 1873 видео урока за смяната на части и консумативи. Нужна е единствено регистрация в сайта. Информацията от специалистите в AUTODOC съдържа всичко необходимо - специфичните особености на конструкцията на различни автомобилни устройства и механизми, стъпки при монтажа и демонтажа, списък с нужните за ремонта инструменти и материали. Така няма да губите повече времето си в търсене на всичката тази информация от различни уебсайтове или форуми и да търсите как да преведете чужди текстове на български.

Текстовите и видео ръководствата в AUTODOC са направени така, че да бъдат достъпни само за секунди на всяко едно устройство. На ваше разположение са висококачествени видеоклипове, детайлни илюстрации за всяка стъпка в PDF инструкциите. Целият обем от информация е детайлно и ясно обяснено, на достъпен език. Потребителите имат възможност да добавят методите на смяна, които те харесват най-много към своите любими категории за още по-лесен и бърз достъп.

Интерфейсът на AUTODOC е удобен, като за максимално улеснение потребителите могат да избират между търсене по марка и модел на автомобила или пък според категорията на съответната част, която ще ремонтират. Много скоро ще бъде готово и мобилното приложение на AUTODOC, което ще превърне платформата в задължителен спътник на почти всеки водач.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ДАЛИ

16.08.2019 | 12:37

Да бе, тея които пишат законите вообще не са наясно и са забравили кой плаща масрафа накрая, та идат избори и не знам как ама няма да свърши добре ако продължават с тези данъци и ограничения!

Отговори
7 1

Батко

16.08.2019 | 09:32

Много скоро това приложение ще бъде незаконно в България ;)

Отговори
8 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?