Следвайте ни

Ardes.bg зарадва феновете на IT техниката с нов магазин в Пловдив

viber icon

Ardes.bg, която е с 25-годишно присъствие на пазара на IT техника в България, зарадва феновете си с новината за новооткрития магазин в Пловдив. Компанията е позната с разнообразното си портфолио от лаптопи, настолни компютри, компоненти и периферия на водещи производители.

Новият обект е с площ от 242 кв. м. и официално отвори врати на 09.04.2021 г. За него Ardes.bg е избрала ключова и комуникативна локация бул. „Княгиня Мария Луиза“ №35.

Търговската зала е организирана в обособени зони, в които потребителите ще открият техника според своите нужди: от офис до подходяща за обучение, презентация или забавление; за гейминг - за любители и професионалисти; бизнес ориентирани решения; за работа от дистанция и насочена към хора, които често пътуват.

2000 са моделите в една от най-търсените категории - лаптопите, които  Ardes.bg предлага,  като в магазина потребителите могат да видят над 150 разновидности. Това предоставя на клиентите директен избор и ще им спести от времето за чакане и доставка. За съдействие в намиране на подходящо решение се грижи екип от специалисти в областта на технологиите. Бизнес секторът в града пък може да разчита на отдел, специализиран в областта на корпоративните комуникации.

Освен хардуерни и софтуерни продукти, магазинът предлага и редица услуги, които ще осигурят спокойствие при използване им. Сред тях са: (застраховка) защита срещу инциденти на закупената техника, удължена гаранция, дистанционна ИТ помощ в случаите на софтуерен проблем - услуга, осъществявана от разстояние, и много др. 

Обектът разполага със собствен сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване. Първоначално той ще се помещава в магазина, а в рамките на няколко седмици се очаква да заработи самостоятелно – в отделен обект в непосредствена близост.

Както всички магазини на Ardes.bg, така и този – в Пловдив, работи при спазване на високи хигиенни норми и въведените противоепидемични мерки.

С новата инвестиция Ardes.bg разширява мрежата си от обекти, които към момента обхващат градовете – Варна, София, Велико Търново и Перник, като последните два работят на принципа на франчайз. Откриването на магазина e част от стратегията за развитие на компанията, като в бъдеще Ardes.bg планира присъствие и в други градове.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Тошо

Тошо

12.04.2021 | 11:56

Браво! Успех!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?