Следвайте ни

Акцията на НАП по борсите: Търговци подхвърлят стоката си по паркинга

viber icon

Проверките на НАП по борси и тържища в близост до Пловдив дадоха светкавичен резултат и имаха силен "възпитателен" ефект върху търговците. Основната констатация в началото на акцията беше  липса на документи за произход и на други счетоводни документи за закупената стока. Към момента документирането на търговията на борсите е значително подобрено, само след няколко дни на данъчен контрол, допълват инспекторите на НАП. Още в първите дни на акцията нередовни търговци са се опитали да изнесат стоката си от борсата на намиращи се наблизо паркинги. Били са хванати в крачка от проверяващите. 

На тържищата в с. Първенец и с. Плодовитово бе осъществен фискален контрол на 196 бр. транспортни превозни средства до 3 т. и 75 бр. над 3 тона. Извършени бяха и оперативни проверки в търговските обекти на територията на тържищата, посочват от НАП. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ред

Ред

11.09.2021 | 15:38

Ами като искаме подредена Държава всички е редно да сме изрядни, трябва да има ред във всичко. Искаме, мрънкаме ама като опре да сме в ред пак мрънкаме, ей това сме ние хората, вечно недоволни.

Отговори
2 0
ВИЦОНЕ

ВИЦОНЕ

10.09.2021 | 16:29

АЙДЕ ЗАПОЧНЕТЕ ОТГОРЕ ТАМ ДА ВИ ВИДИМ.ДОЛУ И БАБА ЗНАЕ.ГОЛЯМА ХВАЛБА.

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?