Следвайте ни

Агра и Винария се отлагат заради COVID-19

viber icon

Международната селскостопанска изложба "Агра" 2021 г. се отлага за по-късен етап през годината. Престижното издание трябваше да се проведе в периода 24-28 февруари. Промяната се налага заради ситуацията с COVID-19, съобщава на сайта си Международен панаир Пловдив, организатор и домакин на проявата.

От ръководството уточняват, че съобразно мерките, които  предприемат официалните власти,  ще бъдат определени новите дати за организиране на деловия форум. Те ще бъдат оповестени своевременно, за да се осигури пълноценна подготовка на поредното успешно издание на международната селскостопанска изложба.

Освен "Агра" се отлагат също паралелно провеждащите се международни изложби „Винария“ – за лозарство и винария, „Фудтех“ - за храни и напитки, опаковки, машини и технологии и „Вкусовете на Италия“. За сега последните три прояви са заложени в календара на панаира за месец май 2021 г.

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай