46

"Адидас“ има интерес за инвестиции в България

Министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов бе официален гост в централата на германската компания „Адидас“. Той разговаря с изпълнителния директор на компанията Каспър Рорщед и представи възможностите за инвестиции в страната ни, съобщиха от ведомството.

 „Адидас“ имат интерес към локации, които могат да дадат добавена стойност в развитието им на дигитални продукти и технологии. България може да предложи много възможности за подобна инвестиция. Ние сме трета в света страна по ИТ специалисти на глава от населението и в топ 10 на страните с високообразовани софтуерни инженери в Европа“,  съобщи във фейсбук министър Стоянов. 

Според него интересът на „Адидас“ към България е сериозен. Още следващия месец делегация на компанията ще дойде на посещение в страната ни. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
dimitar

dimitar

27.09.2022 | 17:39

бърз и сериозен кредит за физически лица и фирми Нашата финансова институция е специализирана в договори за заеми за хора, които имат затруднения с банките. Ние предлагаме заеми от 5000 евро до 800 000 евро. лихвения процент от 2,5% години със срок на погасяване до 25 години за вашите нужди свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
0 0
Адибас

Адибас

27.09.2022 | 12:57

Заглавието на статията си оправете... АдидаДс, Адибас... :-)

Отговори
3 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?